Forum » Loža » Poceni fotokopiranje za studente
Poceni fotokopiranje za studente
Ashrack ::
Rabim fotokopirat neko 350-strano knjigo in me zanima kje v ljubljani bi bilo to najceneje za nas studente?
....
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
BluPhenix ::
Pa imaš dovoljenje avtorja za tako početje? Drugače kršiš pravila ST.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Gandalfar ::
""" pr fotru v sluzbi """
malo bolj resno, naceloma katerakoli lokalna fotokopirnica bo navadno mela dobre ugodnosti za vecje stevilo kolicin. Ce si zraven FDV-ja priporocam kaksen Bori (zraven avtobusne postaje)
malo bolj resno, naceloma katerakoli lokalna fotokopirnica bo navadno mela dobre ugodnosti za vecje stevilo kolicin. Ce si zraven FDV-ja priporocam kaksen Bori (zraven avtobusne postaje)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Ashrack ::
BluPhenix
Kot student me sploh ne zanima za avtorske pravice. Kaj pa naj vsako knjigo ki nam jo prfoksi naloze za literaturo kupim? Saj bom samo za en predmet zmetal 100€
Gandalfar
Koliko pa stane?
Kot student me sploh ne zanima za avtorske pravice. Kaj pa naj vsako knjigo ki nam jo prfoksi naloze za literaturo kupim? Saj bom samo za en predmet zmetal 100€
Gandalfar
Koliko pa stane?
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
Gandalfar ::
Kaj pa naj vsako knjigo ki nam jo prfoksi naloze za literaturo kupim?
That's the idea, yes. Lahko pa gres tudi v knjiznjico.
Koliko pa stane?
Ne vem, bilo ze par let nazaj, ko sem to nazadnje probaval. Naceloma se ti splaca najti najbolj lokalno, ki ze ima taksno verzijo knjige pod mizo, ki jo lahko direktno v fotokopirca vrzejo in se ne mucijo s kopijo originala.
thramos ::
..pred ledino se obrni proti Zmajskemu mostu, prečkaj prehod in takoj zavij levo.. čez 50m je podhod med hišami.. zavij noter in čez naslednjih 50m najdeš napis fotokopirnica..
Ziga Dolhar ::
Kot dolgoletni registrirani član bi kljub nestrinjanju z ureditvijo avtorskih pravic moral poznati Pravila.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kindle Unlimited avtorjem porezal prihodkeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11168 (8901) | thramos |
» | Kar se Janezek nauči ... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12576 (8995) | Okapi |
» | Shakire piratiziranje ne moti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9254 (6710) | pss-m |
» | Izkoriščanje študentov za profesorjevo novo knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5934 (4075) | poweroff |
» | Je to piratstvo al je?Oddelek: Loža | 2046 (1557) | Avenger |