Forum » Loža » poškodovana pošiljka iz amazona
poškodovana pošiljka iz amazona
m_a_t ::
lep pozdrav
danes sem dobil paket knjig, ki sem jih narocil prek amazona.com (kupil sem jih direktno od amazona). Ko sem paket odprl sem opazil, da je ena izmed knjig poškodovana (ima zlomljeno platnico). Sedaj pa me zanima, glede na to da je vrednost knjige čez 100eur kaj mi je storiti, ker je knjiga unicena?
najlepša hvala
danes sem dobil paket knjig, ki sem jih narocil prek amazona.com (kupil sem jih direktno od amazona). Ko sem paket odprl sem opazil, da je ena izmed knjig poškodovana (ima zlomljeno platnico). Sedaj pa me zanima, glede na to da je vrednost knjige čez 100eur kaj mi je storiti, ker je knjiga unicena?
najlepša hvala
bluefish ::
najbolje bo, da kontaktiraš amazon preko e-maila. Sporoči jim podatke o naročilu in opiši poškodbo.
m_a_t ::
Ok hvala. Sem jim poslal mail pa opisal problem, pofotkal pa še bom pa jim poslal.
Najlepša hvala za pomoč, pa če bo treba se bom še kaj oglasil.
Najlepša hvala za pomoč, pa če bo treba se bom še kaj oglasil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup na amazon.comOddelek: Kaj kupiti | 7819 (739) | Steinkauz |
» | Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21730 (5995) | neocodexx |
» | Poštnina pri Amazon.co.uk?! Pa smo v EU al ne?!Oddelek: Loža | 10738 (10309) | GregiB |
» | Visual Basic Developer Site & ForumOddelek: Programiranje | 1896 (1487) | webblod |