Forum » Operacijski sistemi » Hybernate v VISTI in XPjih
Hybernate v VISTI in XPjih
Blond ::
Pozdravljeni mojstri.
Spet se obračam na vas po pompč z naslednjim problemov.
1 prenosnik HP.
V XPjih je Hibernate funkcija delala brez problemov. Naložil sem gor VISTO in je Hybernate sicer možen vendar če izberem to opcijo se naredi reboot in se ponovno dvigne.
Kaj je potrebno tukaj prestavit, da bo Hibernate delalo.
2 prenosnik Gericom
V XPjih je Hibernate delal brez problemov. Po novi instalaciji XPjev. Ista verzija iz istega CDja, pa Hybernate funkcija sploh ni več dosegljiva.
Verjetno jo je potrebno kje omogočit, vendar nimam pojma kje in kak.
Hvala za vaše nasvete in predloge.
Blond
Spet se obračam na vas po pompč z naslednjim problemov.
1 prenosnik HP.
V XPjih je Hibernate funkcija delala brez problemov. Naložil sem gor VISTO in je Hybernate sicer možen vendar če izberem to opcijo se naredi reboot in se ponovno dvigne.
Kaj je potrebno tukaj prestavit, da bo Hibernate delalo.
2 prenosnik Gericom
V XPjih je Hibernate delal brez problemov. Po novi instalaciji XPjev. Ista verzija iz istega CDja, pa Hybernate funkcija sploh ni več dosegljiva.
Verjetno jo je potrebno kje omogočit, vendar nimam pojma kje in kak.
Hvala za vaše nasvete in predloge.
Blond
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Blond ::
Tam sem že iskal vendar ne najdem tega.
Opcije so
Power Options - Power schemes
- Alarms
- Power meter
- Advanced
In tukaj nikjer ne zasledim tega za vklop hibernate.
LP
Blond
Opcije so
Power Options - Power schemes
- Alarms
- Power meter
- Advanced
In tukaj nikjer ne zasledim tega za vklop hibernate.
LP
Blond
www.galea.si
mish ::
V visti sem zadevo našel (samo se ne spomnim kje), v XPjih žal ne.
Imam pa sam tudi težavo z hibernacijo/načinom pripravljenosti. Namreč od kar sem naložil Visto (sedaj spet uporabljam XPje) se mi računalnik ne zbudi drugače kot da pritisnem tipko za vklop laptopa.
Mi pa to zelo narobe hodi, ker večino časa uporabljam laptop priključen na zunanji monitor tipkovnico ipd. sam pa stoji zložen na polički pod monitorjem. Kar pomeni da ga moram ko ga zbudim odklopiti od kablov, ter vlečiti izpod poličke, ga odpreti in 'prižgati'.
Sem že gledal za rešitve, vendar je nisem našel
Imam pa sam tudi težavo z hibernacijo/načinom pripravljenosti. Namreč od kar sem naložil Visto (sedaj spet uporabljam XPje) se mi računalnik ne zbudi drugače kot da pritisnem tipko za vklop laptopa.
Mi pa to zelo narobe hodi, ker večino časa uporabljam laptop priključen na zunanji monitor tipkovnico ipd. sam pa stoji zložen na polički pod monitorjem. Kar pomeni da ga moram ko ga zbudim odklopiti od kablov, ter vlečiti izpod poličke, ga odpreti in 'prižgati'.
Sem že gledal za rešitve, vendar je nisem našel
www.mish-design.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11081 (9672) | inbox |
» | Vista SLO in hibernacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2255 (1893) | dëych |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11936 (9016) | ripmork |
» | Hibernate namesto Stand-by v Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1432 (1189) | andrej |
» | WinXP / HibernateOddelek: Programska oprema | 1100 (942) | andrej |