Forum » Pomoč in nasveti » gmail posta
gmail posta
ne_kdo ::
lep pozdrav
danes se mi je pojavil en problem pri posiljanju poste preko gmail-a in sicer ko hocem poslat posto mi napise sledece:
nekateri naslovi v polju "Odg. na" niso bili prepoznavni. prepricajte se da so vsi naslovi pravilno sestavlejni.
do danes pa sem brez problema lahko posiljal vse
upam da mi bo kdo lahko kako pomagal
hvala ze v naprej
lp
danes se mi je pojavil en problem pri posiljanju poste preko gmail-a in sicer ko hocem poslat posto mi napise sledece:
nekateri naslovi v polju "Odg. na" niso bili prepoznavni. prepricajte se da so vsi naslovi pravilno sestavlejni.
do danes pa sem brez problema lahko posiljal vse
upam da mi bo kdo lahko kako pomagal
hvala ze v naprej
lp
R33D3M33R ::
Napačno postavljena vejica, šumnik ali drugi neprepoznan znak v naslovu pošiljatelja?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
OOTBOXZY ::
Mogoce je kje kak presledek namesto pike, ali si se pri kaki crki v imenu zmotil ali kaj. Tudi jaz sem se ze zajebaval s podobnim problemom, desetkrat preveril, pa je bilo vse v redu, enajstic pa sem odkril napako. Tiskovno seveda.
Ko smo ravno pri gmailu. A kdo ve, kje dobiti java programcek za gmail na telefonu. Rad bi ga potegnil dol z PC-jem in ne s telefonom, saj na telefon racunajo prenos.
Ko smo ravno pri gmailu. A kdo ve, kje dobiti java programcek za gmail na telefonu. Rad bi ga potegnil dol z PC-jem in ne s telefonom, saj na telefon racunajo prenos.
LP
OOTBO XZY
OOTBO XZY
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okna 10 prehitela sedmico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 20580 (16990) | legice |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6291 (4502) | tattoo |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 27271 (21146) | primar |
⊘ | python pomočOddelek: Programiranje | 3430 (2351) | Mavrik |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10783 (10783) | Gandalfar |