Forum » Pomoč in nasveti » Nov Komp : 3D mode ne dela!
Nov Komp : 3D mode ne dela!
Daliborg ::
Kolega je danes vzel mashino: Abit IP35E,c2d E6750, HD2900XT, 2x1gb Patriot, 400GBSataII, o/s :Vista 32bit. Vse je bilo lepo in prav dokler nisva nalozila 3dmark06 in ga hotela pognati.Problem je da se po loading screenu komp takoj sesuje. Preden se resetira se pokazejo se artefakti. Sprobava se zagnati drugo igro (wow), in se zgodba ponovi, isto je bilo ko sva vklopila v Winamp-u vis. plugin in preklopila iz "windowed mode" v "full screen mode", tko da sva prisla do zaenkrat do zakljucka da noce pognat 3d nacina. Stestirana je bila graficna na drugi mashini in ta ocitno deluje bp., z menjanjem napajalnika tudi nisva nic dosegla, niti pa z drugimi ram-i. Sprobalo se je tudi nekaj idej iz net-a, kar se tice ram-ov, in napetosti a nic do sedaj ni izboljsalo stanja. Tule je opisan se en primer, ki pa zaenkrat tudi se nima srece. Vsak nasvet bi bil zelo dobrodosel.
Lp.
Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Echelon ::
To mi je pa znano. Problem ima v zvočnih gonilnikah. Kero zvočno ima? Z neta nej dobi najnovejšo verzijo in inštalira. Pa še nekaj. Kupil je HD 2900XT, torej ima comp za igre, zakaj zavraga sta naložila Visto? Priporočam XP-je. Sem siguren, da bo tam delalo.
MSI Z87-G43 GAMING, Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz,
16GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz, Sapphire 4096MB ATI AMD Radeon R9 380
1GB WD Blue, 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB, 2GB WD Green
16GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz, Sapphire 4096MB ATI AMD Radeon R9 380
1GB WD Blue, 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB, 2GB WD Green
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Echelon ()
emm, dvomim da tici problem v O/S-u. Mene bolj zanima ce je kaksna opcija pri maticni plosci kar se tice power supply-ja saj ima ta plosca IP35E na plati se navaden vtic za pridobivanje stroma v PCIe.
Lp.
Lp.
Format life:
Vstavila sva drugo grafo not 8500gt in zadeva dela bp. Torej, vse komponente posamicno delajo, skupaj pa ne.
mogoce ni kompaktno?
lp.
mogoce ni kompaktno?
lp.
Format life:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri cpu, gpu, ram, plata,......?Oddelek: Kaj kupiti | 2104 (1728) | GrimReaper |
» | High-end kista za 1300€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6747 (5089) | DJ MartiNi |
» | Računalnik, ki je trenutno best Performance/Price.Oddelek: Kaj kupiti | 2348 (1485) | bond007 |
» | POMOČ PRI IZBIRI KOMPONENT(sam še en n00b ki ne ve kaj rabi)Oddelek: Kaj kupiti | 2870 (2189) | InTenZZive |
» | Zanima me kako bo delow komp !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (835) | riS16 |