Forum » Mobilne tehnologije » UMTS frekvenca
UMTS frekvenca
jack10 ::
Npr. da imam vklopljen 3G UMTS na telefonu in me nekdo pokliče z glasnovnim klicem kako potem od oddajnika in do mene potuje signal po UMTS ali po GSM frekvenci?
OmegaBlue ::
Govorni klici imajo svojo tarifo, Video klico imajo svojo - za govorne klice je ista cena ali gre čez umts ali čez gsm, videoklic pa itak dela samo preko umts.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ibex ::
Govorni klici imajo svojo tarifo, Video klico imajo svojo - za govorne klice je ista cena ali gre čez umts ali čez gsm, videoklic pa itak dela samo preko umts.
Odvisno od operaterja na primer Simobil. Cena videoklica je enaka glasovnemu klicu.
David1994 ::
Uh hvalabogu da je to... ker meni sasmo preklaplja med gsm na 3g pa se mi je zadnji mesec zdel racun malo velik
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David1994 ()
Sputnik59 ::
poleg tega imas na mobitelu v promocijskem casu zastonj videoklice tako na mobitelovo kot tudi na simobilovo omrežje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 34486 (2659) | sinalko |
» | Internet na telefonu!Oddelek: Omrežja in internet | 2446 (2289) | ABX |
» | Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9770 (7060) | CaqKa |
» | Simobil UMTSOddelek: Mobilne tehnologije | 2251 (1448) | ahac |
» | Ker Kekec bo plaču 15.000 sit /mesec za UMTS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7526 (5907) | CaqKa |