Forum » Mobilne tehnologije » Simobil UMTS
Simobil UMTS
Frgazor ::
Čas je do enega leta po pridobitvi licence. Se pravi do konca septembra. Izgradnja omrežja namreč traja. Na začetku ne pričakujte pokritosti kaj večje od centra LJ.
tiger100 ::
Kako dolgo časa bi naj trajalo da bodo začeli pokrivati bolj manjše kraje kot so Slovenska Bistrica
joker13 ::
Ej Fak, folk.. tole me je pa tako razpizdlo, da sem moral napisat. A ste slišal, da zdej direktor od Simobila "kao" svetuje uporabnikom. What the ...? Kaj bo svetoval, kako se nastavi gprs ???? Naj mi raje telefon zrihtajo da dela tako kot je treba pol pa.... Itak ga mislim uletet naslednji petek pa da vidimo :-)
lymph ::
Ej Fak, folk.. tole me je pa tako razpizdlo, da sem moral napisat. A ste slišal, da zdej direktor od Simobila "kao" svetuje uporabnikom. What the ...? Kaj bo svetoval, kako se nastavi gprs ????
Ja, prasec en, kako si drzne svetovati uporabnikom!!
Joker13 dej pokaž mal pameti no...
"Belief is immune to counter example."
;-) ::
Uff jaz se bom pa še do konc leta preko UMTS pogovarjal for FREE
Zdej pa rečte da Mobitel ne rula a?
Zdej pa rečte da Mobitel ne rula a?
ahac ::
UMTS klici so zastonj zato, da jih sploh kdo uporablja. Je pa Mobitel z plačanimi 27 miljardami SIT za koncesijo do sedaj pridobil zelo malo.
ps.
Glede na to, da Mobitel sedaj (ko prihaja še nova konkurenca) povsod oglašuje brezplačne UMTS klice (čeprav so brezplačni samo v "promocijskem obdobju" in nimamo pojma kakšne bodo cene po tem) se mi zdi, da "promocijsko obdobje" počasi postaja izgovor za dumping.
Sej OK.. je kul, da so nekaj časa brezplačni tako, da folk sproba, itd.. Ampak ne več let.. in ne, da prepričujejo folk podpisat aneks za 2 leti zarad tega.
ps.
Glede na to, da Mobitel sedaj (ko prihaja še nova konkurenca) povsod oglašuje brezplačne UMTS klice (čeprav so brezplačni samo v "promocijskem obdobju" in nimamo pojma kakšne bodo cene po tem) se mi zdi, da "promocijsko obdobje" počasi postaja izgovor za dumping.
Sej OK.. je kul, da so nekaj časa brezplačni tako, da folk sproba, itd.. Ampak ne več let.. in ne, da prepričujejo folk podpisat aneks za 2 leti zarad tega.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Pesimist ::
stem jih skusajo nareti odvisne. Kaj klicanje preko UMTSa gre samo na druge UMTS telefone ali bilokirega? Povrhu tega a ni ideaja da se drug drugega vidita? Kaj bos mojo fsrano uho gledo ko te klicem al je treba eno studijsko kamero z kamermanom pred sabo vlacit
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Frgazor ::
Dejstvo je, da umts ni "killer aplikacija" in astronomskih stroškov ne bo nikdar opravičil. Pa čeprav je šlo samo za prekladanje državnega denarja iz enega žepa v drugega. Umts še zastonj uporablja bore malo uporabnikov. Sam sem ga natančno enkrat, da sem videl to čudo. Pogojno uporabno za določene namene, za redno uporabo pa nikakor ne. Saj si nihče ne želi, da ga pri pogovoru sliši in vidi še vsa okolica :) Pa še signal je bedno pokrit.
Samo na druge UMTS telefone. Te pa Mobitel prodaja v akciji z aneksom za 2 leti. Ampak.. v 2 letih bo promocijskih cen sigurno konec.
Zdaj, ko anakesi za GSM telefone pri Mobitelu trajajo samo 1 leto jih hočejo pač z UMTS privezat nase. Prihaja Tuš, Simobil bo ponudil UMTS, potem pride še T2 z UMTS.. treba se je zaščitit. Seveda to ne bi bilo nič narobe, če ne bi uporabnikov privabljal samo z to promocijsko ceno in brez informacij o tem koliko bodo plačevali, ko se konča.
Zdaj, ko anakesi za GSM telefone pri Mobitelu trajajo samo 1 leto jih hočejo pač z UMTS privezat nase. Prihaja Tuš, Simobil bo ponudil UMTS, potem pride še T2 z UMTS.. treba se je zaščitit. Seveda to ne bi bilo nič narobe, če ne bi uporabnikov privabljal samo z to promocijsko ceno in brez informacij o tem koliko bodo plačevali, ko se konča.
microera ::
Minuta videoklica je znana: 50 SIT , vendar je na ta znesek podan popust 100%!
Ni pa res, da se moraš gledati in NI RES da moraš prenašati sliko po videoklicu!
Izklopiš prenos slike ter nato izklopiš "spekaerphone" tako, da se NORMALNO pogovarjaš preko slušalke kot se pogovarjaš tudi pri "normalnem" pogovoru!
Je pa res, da ni povsod signala!
Ni pa res, da se moraš gledati in NI RES da moraš prenašati sliko po videoklicu!
Izklopiš prenos slike ter nato izklopiš "spekaerphone" tako, da se NORMALNO pogovarjaš preko slušalke kot se pogovarjaš tudi pri "normalnem" pogovoru!
Je pa res, da ni povsod signala!
LP
www.microera.si
www.microera.si
Mih@@ ::
A drugi operaterji pa nimajo aneksov, ki večino tako zelo motijo samo pri Mobitelu? Kolikor vem so edini pri katerih lahko v dveh letih kupiš tri telefone in si po tem času prost (za nove tri telefone )
A si sploh prebral kar sem napisal? Očitno ne.
Aneksi me ne motijo.. ampak to, da se neka promocijska cena oglašuje kot glavni razlog za vzet aneks pa!
Aneksi me ne motijo.. ampak to, da se neka promocijska cena oglašuje kot glavni razlog za vzet aneks pa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil Si.asistentOddelek: Mobilne tehnologije | 5700 (4533) | Vanadium |
» | Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9781 (7071) | CaqKa |
» | na izi (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6250 (4731) | Jan987 |
» | Mobitel UMTS ali Simobil VodafoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3669 (2978) | flipflop |
» | Ker Kekec bo plaču 15.000 sit /mesec za UMTS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7530 (5911) | CaqKa |