Forum » Pomoč in nasveti » tezava thunderbird
tezava thunderbird
astras ::
Zdravo!
zanima me kako v thunderbirdu spremenim da ne bo v mailu ki ga forwardiram napisano od koga sem mail dobil...
tisti ki uporabljate tak veste za kaj se gre... v nobenih moznostih nisem zasledil da bi lahko to spremenil...
hvala
lp
zanima me kako v thunderbirdu spremenim da ne bo v mailu ki ga forwardiram napisano od koga sem mail dobil...
tisti ki uporabljate tak veste za kaj se gre... v nobenih moznostih nisem zasledil da bi lahko to spremenil...
hvala
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Jakka ::
Pomoje se to ne da. Namreč primarni namen forwardiranja email-a je, da nekdo dobi vsebino + podatke o pošiljatelju. V nastavitvah Thunderbird-a pa te možnosti gotovo ni. Bo treba kar na roko brisat.
kronik ::
Spremeni forwarding nastavitve, da bo posiljalo maile kot inline in ne kot attachment. Tisti del (original message) pa bo treba vseeno na roko pobrisat.
astras ::
zadeva laufa tak ko si rekel...
hvala ti...
lp
hvala ti...
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeslaCrypt virusOddelek: Programska oprema | 2759 (2035) | FX6300B |
⊘ | Je mogoč izbris določenih postov - moderatorji?Oddelek: Slo-Tech | 1545 (1030) | kitara8 |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10775 (10775) | Gandalfar |
» | Šifriranje e-pošteOddelek: Informacijska varnost | 2504 (2345) | kekz |
» | Izšel Thunderbird 2.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7782 (6079) | MrStein |