» »

Rezervni deli za SENNHEISER

Rezervni deli za SENNHEISER

GTmaster ::

Živjo vsem,
jest sm nov tuki in me samo zanima kje bi lahko dobil rezervne dele za slušalke Sennheiser. Ker svoje slušalke zelo pogosto poslušam se je lev zvočnik že malce obrabil ;) saj je začel hreščat. Do zdaj sem na slušalkah zamenu že pomoje 90% vseh delov(samo še lok k drži slušalke skp je isti ;)), ker sem jih dobu prek vez sam teh vez ni več :(. Če kdo ve kje se da kupiti nadomestni zvočnik bi bila zelo dobrodošla informacija. Aja moje slušalke so "HD565 ovation"

Hvala
  • spremenil: GTmaster ()

AlienGT ::

Sem ga ravno prejšnji teden zase iskal. Tule je link za servis.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

Gandalfar ::

Mene so iz Big Banga kar v njihov servis poslali, ki so to narocili iz tujine (kabel za sennheiser slusalke)

GTmaster ::

Kabel sem že vsaj 4x zamenu :D(slušalke mam že kr dolg časa, nevem kok let pravzaprav). Sej te moje slušalke so mele že tok delov zamenjanih da se gibljejo tm nekje med tipom 545 in 565 ;). Mal prejle sem jih razdru (mam že kr neki prakse) in sem ugotovu da so se neki manjši laski znašl v območju membrane. Odstranu sm jih nežno in zj medtem ko pišem žgem precej bolj naglas kokr sicer poslušam (glihkar bom oglušel) razno "udarno" musko (Umeka trenutno ;)). Morm rečt da do zj še nism slišu hreščanja.
Pršu sm do spoznanja da pregovor "Kjer osel leži tam dlako pusti" kr drži :). Kok se butla počutm zj, sicer pa bom lahko šele po parih dneh povedu če je problem zares odpravljen.
Vseen hvala za link za servis k bom zihr prej al slej kej nucu.

Sam tale Umek pa res žge :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GTmaster ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
244468 (3581) 6151
»

[Slušalke] nad 40€

Oddelek: Zvok in slika
376138 (2991) kratos
»

[Hi-Fi] - Debata: Dobre slušalke ali dobri zvocniki? (strani: 1 2 3 )

10812952 (10535) Trancedeejay
»

[Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )

739804 (6328) Fatboyslim
»

Katere sušalke

Oddelek: Kaj kupiti
452932 (2354) TeraSonic++

Več podobnih tem