Forum » Pomoč in nasveti » Zvočniki
Zvočniki
WIngs ::
js sm kupu za 100 evrov logitech x-540 zvočnike pa me zanima a je kej narobe če sm poslošu na polno, ker mi od takrat če grem čez polovico jakosti močn zacvili, pa še šumet mi je začel, a je to kej narobe kr tak? bo minil? lahka dam v garancijo?
bluefish ::
najprej s podobno jakostjo preizkusi druge zvočnike, če morda ni težava na zvočni kartici. Prav tako tudi izklopi morebitne dodatne popravke zvoka v programih,...
Je pa res moćnost, da je napaka prisotna na zvočnikih. V tem primeru seveda uveljavi garancijo.
Je pa res moćnost, da je napaka prisotna na zvočnikih. V tem primeru seveda uveljavi garancijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
r5r ::
Če ob povečanem nihanju zvočnik oddaja hripave glasove, potem se je verjetno tuljava pregrela in si s tem uničila lak na določenih mestih, ki se sedaj drgnejo v reži znotraj magneta. Poglej v garancijski list, kaj piše o tem.
Poskusi zvočnike priključiti na drug ojačevalec, da izključiš možnost okvare ojačevalca in poskusi priključiti druge zvočnike na ta ojačevalec, da izključiš možnost okvare zvočnika. Upam, da razumeš.
Nekateri boljši ojačevalci imajo vgrajeno opozorilno lučko (v večini primerov piše zraven PEAK ali LIMIT in je rdeče barve), ki signalizira popačenje izhodnega signala.
Poskusi zvočnike priključiti na drug ojačevalec, da izključiš možnost okvare ojačevalca in poskusi priključiti druge zvočnike na ta ojačevalec, da izključiš možnost okvare zvočnika. Upam, da razumeš.
Nekateri boljši ojačevalci imajo vgrajeno opozorilno lučko (v večini primerov piše zraven PEAK ali LIMIT in je rdeče barve), ki signalizira popačenje izhodnega signala.
And it makes me wonder.
r5r ::
Potem pa nesi na servis, ker doma ne moreš ničesar storiti.
Kateri zvočnik od teh 6 pa spušča te glasove?
Kateri zvočnik od teh 6 pa spušča te glasove?
And it makes me wonder.
urban7 ::
dober dan jaz bi pa uprašau kaj predlagate za ozvočenje na feštah za mešalno mizo za electronic dance music meu bi pa usaj dva da mam ločen levo in desno
lp. hvala
lp. hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: urban7 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dovoljena meja obremenitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 10796 (8742) | čuhalev |
» | Nakup zvočnikov Logitech z906Oddelek: Zvok in slika | 7119 (6067) | Skyman |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3003 (2257) | shadeX |
» | Problem na PC ohišju ali procesorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (682) | solatko |
» | Genius 5.1 + hitachi zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4313 (3899) | Mattithyahu |