Forum » Strojna oprema » USB ključek ne dela na mojem računalniku
USB ključek ne dela na mojem računalniku
xpolhecx ::
Pozdrav!
Imam usb kluč Transcend 2GB. Do sedaj mi je brezhibno deloval na osebnem računalniku. Sedaj pa se je pojavil problem, in sicer kjuč mi ne deluje več. ključek ne deluje samo na mojmu računalniku, če ga vklopim v kateri drug računalnik deluje ok. Če pa vklopim kateri drug USB kluč v moj računalnik pa deluje nemoteno (tudi vse druge usb naprave delujejo na mojem računalniku). Sedaj mi ni jasno kaj bi lahko bilo narobe.
poskusil sem že:
-zamenjat USB kjuček v ostave usb priklope
-zamenjava driverjov
-format C
hvala
Imam usb kluč Transcend 2GB. Do sedaj mi je brezhibno deloval na osebnem računalniku. Sedaj pa se je pojavil problem, in sicer kjuč mi ne deluje več. ključek ne deluje samo na mojmu računalniku, če ga vklopim v kateri drug računalnik deluje ok. Če pa vklopim kateri drug USB kluč v moj računalnik pa deluje nemoteno (tudi vse druge usb naprave delujejo na mojem računalniku). Sedaj mi ni jasno kaj bi lahko bilo narobe.
poskusil sem že:
-zamenjat USB kjuček v ostave usb priklope
-zamenjava driverjov
-format C
hvala
- spremenil: xpolhecx ()
vse drugo dela, razen kluček. ampak čudno je da ta kluček dela na drugih kompih. v biosih praktično nimam kaj nastavlat. kr na lepem je nehal delat
tsatthoggua ::
Kako ne dela? Ga pokaže v tray zraven ure? Če je to potem preveri v Disk Managment če imaš mogoče narobe dodeljeno črko pogona ( npr. da hoče ključ dobiti E:, vendar imaš na E: že mapiran kak network disk ).
Drugače preveri v Event Viewer če dobiš kak error in seveda v Device manager pod USB, da nimaš kakega klicaja.
Kaj več zaenkrat ne morem pomagat.
Drugače preveri v Event Viewer če dobiš kak error in seveda v Device manager pod USB, da nimaš kakega klicaja.
Kaj več zaenkrat ne morem pomagat.
je že tsatthoggua povedal. upam da je res to. sam čudno, če sem formatiral, pa bi ziher moglo delat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 1638 (1352) | 2f4u |
» | Asus boot menu problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1594) | solatko |
» | Na Usb ključ ne naloži datoteke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16629 (15968) | s6c-gEL |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7187 (4424) | deninho1989 |
» | Linux na USB ključek brez swap oddelkaOddelek: Operacijski sistemi | 1377 (1226) | Hux |