Forum » Pomoč in nasveti » audio cd
audio cd
greenpau ::
hay!! imam en problem rada bi sestrični naredila en audio cd pa sem hotela pač z več audio cdejev si pesmi naložit na računalnik in potem speči na cd tiste pesmi ki jih pač hočem sam so audio cdeji s katerih bi vzela te pesmi na žalost avtorsko zaščiteni pa mi pesmi ko jih skopiram v mapo na računalnik ne igrajo help me !! v pomoč mi bo prišel tudi kakšen program kot nero sam da lahko prepečem avtorsko zaščitene cdje
LapD ::
Pesmi iz audio cdja ne morš kar skopirat na računalnik ampak jih moraš ripat.
Zastonj ripper na primer
Potem jih pa lahko normalno pečeš z nerotom;)
Zastonj ripper na primer
Potem jih pa lahko normalno pečeš z nerotom;)
hvala ti za ta program!! sam a bi mi lahko malo razložil kako naj sedaj jaz to naredim!!! pa malo če bi mi povedal kako se ta program kaj uporablja ker nevem kje in kako sedaj prosim help me!!
ok ni treba sem že malo sama skapirala ni tako težko če bom imela težave pa napišem !! hvala ti zlat si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi varni pristan, tretjič: Youtube Content IDOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 14774 (12106) | jype |
» | kvaliteta pri Audio CDjihOddelek: Zvok in slika | 2202 (1648) | betko007 |
» | Pohekana zaščita Audio DVDjevOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4310 (3150) | B-D_ |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2356 (1876) | icek |
» | A glasbeni CDji se ne dajo presneti??Oddelek: Zvok in slika | 1790 (1572) | Wox |