Forum » Pomoč in nasveti » Utorrent in usb wireless adapter freezne
Utorrent in usb wireless adapter freezne
bozick ::
Živjo.
Imam nov računalnik, vendar mi vedno freezne do hard reseta. Po opažanju sem prišel do tega da mi vedno frizne ob uporabi utorrenta, in po dolgem iskanju moje napaka zasledil par topikov, da imajo težave predvsem z usb wireless adapterji, ter uporabi torrent programov in dalje.. Sam imam tplink wn620g in me zanima, ali kdo ve zakaj do tega pride, pozna kakšno rešitev? Po hard resetu se tudi samodejno ne zažene wireless utility.. Zakaj tak problem? In to šele sedaj ko uporabljam usb adapter.. Please help!
Hvala
Lp, Jure
Imam nov računalnik, vendar mi vedno freezne do hard reseta. Po opažanju sem prišel do tega da mi vedno frizne ob uporabi utorrenta, in po dolgem iskanju moje napaka zasledil par topikov, da imajo težave predvsem z usb wireless adapterji, ter uporabi torrent programov in dalje.. Sam imam tplink wn620g in me zanima, ali kdo ve zakaj do tega pride, pozna kakšno rešitev? Po hard resetu se tudi samodejno ne zažene wireless utility.. Zakaj tak problem? In to šele sedaj ko uporabljam usb adapter.. Please help!
Hvala
Lp, Jure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z internetom - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 1547 (1428) | janex |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5560 (4834) | T-Mac |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17728 (15222) | Vanadium |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2154 (1903) | tey007 |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2944 (2385) | Paramedic |