» »

Fifa 08

Fifa 08

loonymcgreat ::

FIFA 08 bo izšla uradno za vse formate 28.9.07, demoti pa:
- PC 27.8.07
- Playstation 3 10.9.07
- Xbox360 27.9.07

V FIFI 08 bomo lahko zopet igrali prav vse nogometne lige iz FIFE 07, dodane pa bodo še tri nove:
Gambrinus Liga (Češka)
FAI Eircom League (Irska)
A-League (Australija)


Prvi screenshoti za PC:







  • spremenil: Tilen ()

LjubimPeezde ::

eee problem je.
PC verzija bo ista kot za PS2:\ Torej "last gen"

Prava nova FIfa bo pa denimo za Xbox360 in ta je bo branju parih forumov precej precej napredovala. PCjaši boste mogli (vsaj še eno leto počakat):)

dukenukem ::

sj je nba 2007 na konzolah tud veliko bolja, kot verzija za pc ;)

loonymcgreat ::

JA za konzole je nextgen za PC je še lastgen

AapocalypseE ::

Sem pravkar installiral celotno verzijo in nekaj časa igral igro. Lahko rečem samo, da komaj čakam da pride PES 08. Igralnost mi je dost boljša pri PES-u in tudi grafika v novi fifi ni nič extra.

Dumber ::

ok ta fifa pa je čisto enaka kot 2007 a je sploh kdo opazil spremembo ?

DavidR ::

ja spremembe so vsako leto v fifi, vedno je kaj novega, če ne vidiš da je novi mode( be a pro) pa da lahko treniraš igralce, pa da lahko kontroliraš vratarja....itd, je pa res da na grafiki ne delajo prav dosti, ker jim je cilj da lahko čim več ljudi to igra, tudi tisti ko nimajo dobrih računalnikov.

Imam pa problem. Ko igram, mi vsake nekaj časa štekat začne, za 2 sec dela vse bolj počasi, bolj počasi se premikajo igralci in vse, potem pa gre spet lepo dalje, pa čez nekaj časa spet vse bolj počasi dela... bi mogoče kdo vedel kaj bi lahko bilo?

LjubimPeezde ::

ja spremembe so vsako leto v fifi, vedno je kaj novega, če ne vidiš da je novi mode( be a pro) pa da lahko treniraš igralce, pa da lahko kontroliraš vratarja...

lol
ja a morda ni pričakovano da nova verzija vključuje nekaj drugega ali nekaj spremenjenega? Ali je to bonus:)
Fifa08 za PC je praktično ista kot tista 07.
Novo Fifo na recmo Xboxu360 ki vključuje nov engine pa precej hvalijo po netu. Bo treba probat. Drugo leto se lahko tudi PCjaši nadejajo te prave nove bolj simulacijske Fife.:))

DavidR ::

lol, nov engine pa ne dajo not ker potem nebi moglo pol sveta igrat tega, ker vsi pač nimajo zmogljivih računalikov pa podporo dx10 pa to. ne rečem da me ne moti grafika,samo tak pač je

LjubimPeezde ::

Pod noviom enginom ni mišljena prvensko grafika ampak sama igralna zasnova

DavidR ::

aja, mogoče pa bo naslednje leto kaj boljše :) mene zdaj bolj zanima zakaj mi na momente šteka...:S mam dovolj zmogljiv cpu, tako da res ne vem...

FuBu ::

Jaz mam pa eno vprašanje računalniški mojstri :D Od fife 06 do sedaj 08 je vedno ista zgodba. Ko igram je vse kod da bi blo narjeno tam v nastavitvah na se manj ko slow mam pa nastavljeno na fast. Pa samo ko igram mi tak počasi dela ko pa je kaki počasni posnetek al pa ko se veselijo tkrat pa je vse normalno preko interneta mi pa dela normalno hitro, če igram samo šteka malo samo to predvidevam da zarad povezave. Pomojem mam dovolj zmogliv računalnik če mi delajo vredu tudi bol zahtevne igre. Sem pa nastavo tudi resolucijo na 640x... pa vse na low pa vedno ista zgodba. Mi pa dela pes 6 in 08 demo tud cist normalno. Prosim za pomoc kr bi res rad igral, če so kake ideje pišite :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FuBu ()

Pesimist ::

Pa kaj niso bile fife ze graficno naprednejse? Tazgleda kot z leta 2001. Publika pa ozadje je vse 2D. Kolko se spomnim je graficno impresivnejso ze bilo vse skup ali se motim?

LjubimPeezde ::

Verjetno si videl tisto za Xbox360 verzijo

Pesimist ::

Jap xboxove sem spilal. anyway zaj sem probal oba kr fajn in se mi zdi da je Evo 6 bolsi kot Fifa 08. Skoda d anima pravih imen.

Horsechoker ::

Dokler čakam na pes 7 sem si rekel, da grem malo prečekirat tole novo Fifo, da vidim kakšna je. Igralci še vedno okorni k drevesa, obnašanje žoge je smeh/žalost. Zelo slabo je tole, ne priporočam nikomur.
But I don't want to be dead. I want to be alive. Or a cowboy.

Tr0n ::

PC EA Sports naslovi so kao PS2 predelave baje. :)

Pesimist ::

Ce bi blo to res bi mogel bit spil dober. Ce ne vsej lepi vsej dobro igrabilni kot Xbox verzija right? Nevem no na nic druga nemorem razmislat kot na EVO ze 1 tedn odkar sem sprobal zares bol. Prvo se mi je fifa 08 zdela dobra pa je kolega nekaj jamral kak je neigrabilna blabla ker je nonstop zgublal proti meni. Potem sma pa Evo probala, zaj pa nemorem vec prstov pustit stran. Resno pa me mika, da bi si opet Xboxa 360 nabavo. Ker zgleda da bom vzljubo fuzbal ce ze nisem :)) . Al pa PS3. Ce pravite da so tak razlicni spili na teh platformah. Sej sem sam probal Xboxovo zadnjo verzijo in se mi je zdela super, samo nisem kaj vec kot 10 minut probal. Sem probal tudi Evo pa se mi je fifa na Xbox360 vseeno zdela bolse. Na pcju pa ravno kontra zaj. To o igralnosti govorim ne grafiki zaj.

Kaj EVO pa je na konzoli in PCju enak?

michel ::

Tudi sam sem sedaj preizkusil Fifo 08.
Žal se moram strinjati z večino zgornjih komentarjev. Fifa 08 je kot fifa 06, katero nikoli nisem igral. Grafika je zelo žalostna, igralnost porazna. Kar ne morem verjet da se jim ni dalo niti menija vsaj malo preuredit. Pa neka brezvezna Coca-cola tekmovanja so dal.
Ali je stvar lahko še bolj bedna in komercialna? -Le počakajte na Fifo 09.

darius ::

Fifa 200x gre le še navzdol ... igralnost obupna, TEMU sploh lahko rečemo grafika?, par trikov je novih pri katerih nucaš najmanj 13 prstov na rokah da uspejo. Ostajam na fifi 2001.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

LjubimPeezde ::

Sawyer: kot je bilo že rečeno. Prava next-gen Fifa08 je denimo tista za Xbox360. Ta je baje precej ostra in super konkurenca PESu
PS2,PC in podobne so pa take kot že zadnjih par let
Celo en moj prjatu, sicer velik zagovornik PES serije je rekel da morda letos aktivno igra Fifo08 na X360. Potem veš da ni od muh ta edicija

Zgodovina sprememb…

frikozoid ::

Se strinjam. Tudi sam sem bil hardcore PES fan, toda letos po vsej verjetnosti šoltam na Fifo. Kar se pa tiče razlike med xbox 360 in PC pa je več kot očitna. Sem probal obe - tako na PC-ju, danes pa sem po pošti prejel še retail za 360.

Zgodovina sprememb…

billgates ::

cilic1: Žal se moram strinjati z večino zgornjih komentarjev. Fifa 08 je kot fifa 06, katero nikoli nisem igral.

Lol, če nisi igral kak pa tej veš?:\

Zgodovina sprememb…

michel ::

@billgates: Igral sem 05 in 07, in sedaj ko špilam Fifo 08, na podlagi grafike in igralnosti, le "ugibam" če je to mogoče Fifa 06. Prav lahko bi bila, samo upam da s tem ne žalim slednje (06).:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: michel ()

Copkiller ::

Eno vprašanje kaj se tiče Fife 08 in sicer, imam pc core 2 duo prek 2 GB, grafa je nVidia 8600 GT, 2 GB rama 800 mhz in ko zalaufam Fifo 08 mi v zacetnih menijih torej tam ko zbiras al Kick-off al Interactiv Leagues nic ne steka dela gladko, ko pa npr. grem v Manager Mode oz. si loadam svoj Profile pa mi v menijih steka, sploh ce grem v Team Management in v Squad ko pokaze igralce, tam popenim zraven. V sami igri ko mam vse na High pa Res. na 1280 x 1024 pa dela igra normalno. Totalna nelogika...je komu jasno oz. se tud komu drugemu to dogaja?

Lep pozdrav

bobsaap ::

Rabi bi pomoč,...instaliral sem fifo08 in ko jo zaženem se sproži, hoče se zagnat, pojavi se črni ekran, da se vidi, da se je nekaj premaknilo, nato pa me vrže ven na začetno stanje,...v windovse! Zanima me, v čem bi lahko bil problem, ali mi kaj manjka ali kako,...!? Prosil bi za pomoč!
http://www.slo-fishing.si

T-h-o-r ::

če nimaš original ti nimamo kaj pomagati
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

bobsaap ::

A to bi naj bilo zaradi tega, ker jaz NAJ NEBI mel orginal? Al je mogoče kaki drugi razlog!?
http://www.slo-fishing.si

T-h-o-r ::

pač, če maš piratsko verzijo je že to eden od razlogov zakaj ne deluje
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

bobsaap ::

Ja imam piratsko verzijo, ampak na drugem računalniku zadeva laufa, se da igrco igrati, na mojem pa to ni izvedljico, ker mi jo zažene potem pa ven vrže, še preden pridem v glavni meni Fife! Hmm, zanimivo! Torej pomoči ne morem pričakovati!
http://www.slo-fishing.si

mcerme ::

Najprej to vprašanje,ima kdo tukaj original fifo 08!?

Ker jaz mam original, pa ne morem igrati preko direct ip-ja z tistimi, ki imajo piratske verzije?!
Se motim ali delam kaj narobe?
Vedno mi napiše da online squad ni ista kot pri nasprotniku ko se poskušam conektati!

Ma kdo izkušnje z igranjem preko ip-ja!

Sem poskušal z hamacijam,,,, pa tko da nisem bil logiran na interactivno ligo....

Hvala za odgovor!

TokioGangsta ::

Jaz mam piratsko in deluje vse popolnoma vredu vse mi dela razen seveda online(doh)
Sem strasten privrženec fife jo igram že od leta 2000 vse verzije na polno sam si zatiskam oči pred realnostjo in se skušam veseliti majhnih novosti vsako leto. Seveda se zavedam da tako pač ne bo več šlo naprej. Sedaj vsako leto upam na korenitejše spremembe a dobil sem občutek da bolj kot se trudijo biti inovativni bolj jim spodletava. npr. Ta mode ko lahko imaš enega igralco - totalno bedno isto velja tudi za celotno sekcijo(obramba...). Maneger mode je malo bolj zaniimiv z treeningi a je še premalo vpletenosti trenerja v treninge.

DEADLINE:
Žalost, a vseeno upam da bo drugo leto bolje(verjetno sem res večni optimist), a saj veste kaj pravijo po dežju vedno posije tudi sonce(or not?)

lp;)
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

sevo86 ::

zdravo!

mam čist eno tehnično vprašanje. sm dol potegnu igrco, nainštaleru in zaženm igro in se mi fuzbalerji premikajo reeees zlo počas. In začnem razmišlat... mam 1GB rama, 6600 gt 128mb grafično, 2.0 Ghz procesor in se mi zdi, da je to dost...pes5 mi je delu ql.

no, pol sm še posodobu gonilnike za grafo, pa mal naviu grafično pa še zmer se mi uni premikajo k moja babi :)) :))

kva bi loh to blo? Hvala za pomoč

Rotaidal ::

Ti primerjaš PES 5 z FIfo 08?:\ sm dol potegnu igrco:\ Boljši comp, pa bo vse delalo hitreje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

sevo86 ::

ups!8-O sm se res mal narobe izrazu! mislu sm fifo 07 pa pes5. tud pr fifi 07 so se mi fuzbalerji premikal nenaravno počas:D Sam takrt je delu pol pes5 pa je blo ql.

Boljši comp, pa bo vse delalo hitreje.
glede na to, da mam boljši komp od zahtevanga sm mislu, da bi lahko vse tko delal kt bi mogl. folku s slabšim dela, zato mislm, da je težava rešljiva brez, da grem po nou komp.

:\ sm dol potegnu igrco:\
ti kupš vse original - svaka čast, vrjetn delaš sam za igrce:D

Rotaidal ::

glede na to, da mam boljši komp od zahtevanga sm mislu, da bi lahko vse tko delal kt bi mogl

Si ziher, da nimaš kje kakšn "slow speed" v igri vkloplen? Malo v nastavitvah igre poglej, nisn pa 100%, ker fife ne igram od 03 :P

ti kupš vse original - svaka čast, vrjetn delaš sam za igrce:D

Ne... vsakega šrota res ne kupim, kupim pa tiste, ki so vredne vsakega € :)

bborst81 ::

Igra kdo fifio 08 online? Jaz sem preklel ta EA še pa še, ker to so porazni pingi in sploh ni fora igrat, če si vedno v podtrejenem položaju. Kje sploh ima EA serverje v Evropi? Ne vem zakaj nimajo tako kot npr. COD4, ko lahko sam postavljaš serverje. Pa zakaj so za menjavo igralcev v obrambi iz črke "S" prestavel na "Q";((, samo prste si lomeš. Aja govorim za PC verzijo, za druge ne vem kako je.

Rotaidal ::

Igraj raje PES-a. In nabavi si gamepad, pa ne boš imel polomljenih prstov:) Ker igrat Fifo ali Pesa na tipkovnico online je samomorilsko dejanje za tvoje prste:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

rokec992 ::

Lep pozdrav.

imam problem, in sicer inštaliral sem si fifo 2008, že drugič in mi vsakič dela v igri že ko igram, v bistvu med igro kot da bi bil slowmotion. nekaj časa dela normalno, potem pa v trenutku čisto počasi in spet z normalno hitrostjo. pa tudi grafiko imam dosti slabšo kakor moj brat. je morda krivo to ker jo igram na prenosnem računalniku?

imam pa:
acer aspire 5920
core duo 2.0ghz
2gb rama
geforce 8600 gt 256mb

prosim za odgovor

rokec992 ::

Kaj noben ne ve za kaj gre tuki.

rokec992 ::

še sm neki probal. sm dal game speed na fast, pa je delalu zlu hitr pol pa taku kot prej začelu ponovno zlo počas in nikakor ne morem popravt. sm si jo že 2x inštaliral pa isto. pa tudi ni mi jasno zakaj imam največjo možno resolucijo 1024x768, ku pa imam usepovsod drugje 1280x800.

nejcpirc ::

Ali je možnost, da igramo fifo 08 s kolegi online, vsi oz. vsaj 2 v isti ekipi? (Vsak je seveda doma za svojim računalnikom)

Poskusili smo s hamačijem(multiplayer-lan), pa se nismo videli. Deluje edino clasic online match up, eden proti drugemu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fifa 11 PC nextgen (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
578062 (6150) arozma
»

FIFA multiplayer

Oddelek: Igre
273466 (2555) jezzo
»

Fifa 09

Oddelek: Igre
273041 (2127) chrush
»

Pro Evolution Soccer 2008 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
899622 (5867) Rotaidal
»

Fifa 08 Demo!

Oddelek: Igre
232756 (1811) Pesimist

Več podobnih tem