Forum » Zvok in slika » Motnje v zvoku na prenosniku
Motnje v zvoku na prenosniku
dmikl ::
Pozdravljeni!
Kakšno diagnozo bi postavili ob naslednjem problemu. Predvsem pri pogovarjanju preko Skypa ali MSN, prihaja pogosto do nekih motenj v zvoku - sogovornik sliši močno prasketanje, šumenje, prekinjanje,... Tudi ko preko skypa naredim test call je isto - jaz slišim relativno dobro, posnetek mojega govorjenja pa je slab.
Je možno da je za to kriva Vista, ali je kaj z zvočno kartico,...? Gre pa za prenosnik.
Hvala in LP.
Kakšno diagnozo bi postavili ob naslednjem problemu. Predvsem pri pogovarjanju preko Skypa ali MSN, prihaja pogosto do nekih motenj v zvoku - sogovornik sliši močno prasketanje, šumenje, prekinjanje,... Tudi ko preko skypa naredim test call je isto - jaz slišim relativno dobro, posnetek mojega govorjenja pa je slab.
Je možno da je za to kriva Vista, ali je kaj z zvočno kartico,...? Gre pa za prenosnik.
Hvala in LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izsleditev preko skypaOddelek: Loža | 1430 (1154) | eric_cartman |
» | Tučija - najcenejša varijanta za klice/sms-e v SlovenijoOddelek: Loža | 3039 (2941) | Invictus |
» | SkypOddelek: Pomoč in nasveti | 4395 (3825) | Izi |
» | Skype podpira videoklice na iPhonuOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5788 (4658) | Gregor P |
» | telefoniranje prek internetaOddelek: Omrežja in internet | 3958 (3786) | mte |