Forum » Loža » izsleditev preko skypa
izsleditev preko skypa
boss-tech ::
Moj kolega ima neke probleme s sabo in tu pa tam teži kakšnim ženskam preko skypa :D Nazadnje je pisal eni punci, pa je nekaj znorela in rekla da ga bo prijavila na policijo in izsledila. Pa me res zanima kakšna je možnost da pride do česa takšnega?
Mipe ::
Enega ubežnika so tako ujeli. Pač policisti gredo z nalogom do Skypa, ta jim da loge, nato še do lokalnega ISP-ja in že trkajo na tvoja vrata.
RejZoR ::
Moj kolega ima neke probleme s sabo in tu pa tam teži kakšnim ženskam preko skypa :D Nazadnje je pisal eni punci, pa je nekaj znorela in rekla da ga bo prijavila na policijo in izsledila. Pa me res zanima kakšna je možnost da pride do česa takšnega?
Seveda je možno, ne pa na podlagi ene bejbe, ki jo je ujezil preko Skypa. Če bi blo tko bi moral zapret polf olka, ki se je nekoč zajebaval po IRC-u...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
bajsibajsi ::
@RejZoR
Hja, ampak nekoc pri nas tudi ni bilo zakonodaje, ki bi efektivno urejala to podrocje. Slabi dve desetletji nazaj si "kradel" Arnes gesla, pa ti nihce prakticno nic ni mogel. Sedaj je bistveno drugace.
Se pa strinjam s tabo - v kolikor ne gre za hudo kaznivo dejanje (npr. izsiljevanje), se policija ne bo ukvarjala s tem.
Hja, ampak nekoc pri nas tudi ni bilo zakonodaje, ki bi efektivno urejala to podrocje. Slabi dve desetletji nazaj si "kradel" Arnes gesla, pa ti nihce prakticno nic ni mogel. Sedaj je bistveno drugace.
Se pa strinjam s tabo - v kolikor ne gre za hudo kaznivo dejanje (npr. izsiljevanje), se policija ne bo ukvarjala s tem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
boss-tech ::
Se strinjam, da verjetno ni bilo kaj hujšega, razen če je ne vem kaj delal prek kamere..hehe
Policiji se že tako ne da ubadati z manjšimi zadevami
Policiji se že tako ne da ubadati z manjšimi zadevami
dmok ::
eric_cartman ::
Offtopic: Smešno je, da se take kočljive stvari, vedno ponavadi začnejo z besedama "Moj kolega..."
On topic:
Če zganjaš neumnosti pred kamero po možnosti še z mladoletnimi puncami..Potem zna kar hitro iz tega problem ratat..Sploh če se še starši od teh punc vpletejo v to...
On topic:
Če zganjaš neumnosti pred kamero po možnosti še z mladoletnimi puncami..Potem zna kar hitro iz tega problem ratat..Sploh če se še starši od teh punc vpletejo v to...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nateg preko bolhe. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17752 (13655) | Blum |
» | Najden mobilni telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13797 (11385) | jozekuch |
» | Ukraden računalnik, kako ga izslediti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11158 (9505) | Kaboom |
» | Skype za hkraten pogovor "z vsemi prijatelji"Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4819 (3872) | HAM |
» | Ukraden telefonOddelek: Loža | 6535 (5650) | Tody |