Forum » Strojna oprema » Samsung SyncMaster 913v problem!
Samsung SyncMaster 913v problem!
MS_Y ::
Lep pozdrav!
Pred približno 4 meseci sem kupil nov LCD Samsung SyncMaster
913v.LCD je uspešno deloval v vseh "primerih"(igranje iger...).
Nekega dne ko sem igral igro GTA San Andreas se mi je na LCD-ju pojavil tale napis: Not Optimum Mode Recommended 1280×1024 60Hertz!
V naslednjih minutah sem računalnik ponovno zagnal.Ko sem spet igrati GTA se je postopek ponovil (to je nekakšen error z resolucijo?). Računalnik sem ponovno zagnal pri tem pa se je takoj pri zagonu izpisal text Not Optimum Mode Recommended 1280×1024 60Hertz! Po nekaj sekundah napis izgine, jaz pa vidim le še "črn" ekran.Torej napis izgine - v windows (visto) pa se nemorem prijaviti.
Problem je prava komplikacija! Probal sem ga priklopiti (LCD)na drug računalnik (Windows XP - jaz imam Visto) vendar je situacija enaka.
Kaj je problem?
Za odgovore se zahvaljujem če vas glede problema še kaj zanima napišite.
Lep pozdrav!
Nekega dne ko sem igral igro GTA San Andreas se mi je na LCD-ju pojavil tale napis: Not Optimum Mode Recommended 1280×1024 60Hertz!
V naslednjih minutah sem računalnik ponovno zagnal.Ko sem spet igrati GTA se je postopek ponovil (to je nekakšen error z resolucijo?). Računalnik sem ponovno zagnal pri tem pa se je takoj pri zagonu izpisal text Not Optimum Mode Recommended 1280×1024 60Hertz! Po nekaj sekundah napis izgine, jaz pa vidim le še "črn" ekran.Torej napis izgine - v windows (visto) pa se nemorem prijaviti.
Problem je prava komplikacija! Probal sem ga priklopiti (LCD)na drug računalnik (Windows XP - jaz imam Visto) vendar je situacija enaka.
Kaj je problem?
Za odgovore se zahvaljujem če vas glede problema še kaj zanima napišite.
Lep pozdrav!
Dead_Eye ::
spremeni refresh rate na 60Hz, imaš verjetno nad 75Hz nastavljeno.
Potem ko se ugasne ga ugasneš in spet prižgeš(s tipko) in tako dobiš še malo časa za kej spremenit/it ven it igre...
Potem ko se ugasne ga ugasneš in spet prižgeš(s tipko) in tako dobiš še malo časa za kej spremenit/it ven it igre...
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
MS_Y ::
LP
OOps računalnik mi ni prikazoval novih tem
Sorry.
OK hvala ker se trudite!
Ampak probelm je v tem, da je na ekranu tema(popolna tema)
Jaz se strinjam z vami (da bi naložu driver ali pa safe mode....itd) Ampak ko vklopim računalnik se mi čez ekran premika napis(3s) Not Optimum Mode.... nato pa je tema -
Ko na LCD-ju kaj kliknem pa napise test good
Nevem v čem je problem.
OOps računalnik mi ni prikazoval novih tem
Sorry.
OK hvala ker se trudite!
Ampak probelm je v tem, da je na ekranu tema(popolna tema)
Jaz se strinjam z vami (da bi naložu driver ali pa safe mode....itd) Ampak ko vklopim računalnik se mi čez ekran premika napis(3s) Not Optimum Mode.... nato pa je tema -
Ko na LCD-ju kaj kliknem pa napise test good
Nevem v čem je problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MS_Y ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | priklop SIOL BOX-a na monitorOddelek: Zvok in slika | 2337 (2166) | Vuli |
» | Not optimum modeOddelek: Strojna oprema | 2319 (1793) | MIHAc27 |
» | Slika zgine (narobna resolucija)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1665 (1263) | bisernik |
» | monitor - resolucijaOddelek: Pomoč in nasveti | 845 (717) | e_boy |
» | Samsung 971P - "Not Optimum Mode, Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz"Oddelek: Zvok in slika | 2250 (2106) | nosk8fx |