Forum » Pomoč in nasveti » monitor - resolucija
monitor - resolucija
e_boy ::
imam problem, in sicer se mi pri zagonu compa, monitor ne prizge - oz. se pojavi okno, na katerem pise
'not optimum mode, recommended mode: 1280x1024, 60Hz, ?'
sm probu z resetiranjem, menjavo kabla, ipd. pa nc, tipke nc ne pomagajo...k sm comp povezu z tvjem je use delal bp..
lahko kako drgac to zrihtam?? hvala, lp.
'not optimum mode, recommended mode: 1280x1024, 60Hz, ?'
sm probu z resetiranjem, menjavo kabla, ipd. pa nc, tipke nc ne pomagajo...k sm comp povezu z tvjem je use delal bp..
lahko kako drgac to zrihtam?? hvala, lp.
to pa je odg res...
kako? ce nobena tipka nima efekta, pa tud u xpje ne pridm, nc...crn ekran in to okno gor...
kako? ce nobena tipka nima efekta, pa tud u xpje ne pridm, nc...crn ekran in to okno gor...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: e_boy ()
kako nj resetiram zaslon? (zadi) ni nobenga gumba/tipke za reset...v safe mode pa tud ne morm, k se ne odziva zaslon (se prav od trenutka k se przge, je nonstop isto)...bom probu se enkrt povezat z tvjem pa sprement in shrant....se kaka druga moznost?
imallears ::
Ne razumem... računalnik se ti sploh ne odziva, če pa ga priključiš na TV, pa vse dela??
Probi še z kakim drugim monitorjem, mogoče je z njim kaj narobe, ker je res čudno, da ne prebavi niti navadne slike, ki jo računalnik pošilja ob bootu.
Probi še z kakim drugim monitorjem, mogoče je z njim kaj narobe, ker je res čudno, da ne prebavi niti navadne slike, ki jo računalnik pošilja ob bootu.
ja zgleda da je neki z monitorjem...kabl je ok...k povezem comp z tvjem je use ok...se je enkrt tko ze zgodil in pol je nekak spet delu ok neki cajta (par dni) pol pa zdj spet isto...
@misek: ne morm prit v meni od zaslona...
@misek: ne morm prit v meni od zaslona...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Not optimum modeOddelek: Strojna oprema | 2312 (1786) | MIHAc27 |
» | Slika zgine (narobna resolucija)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1661 (1259) | bisernik |
» | Samsung 971P - "Not Optimum Mode, Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz"Oddelek: Zvok in slika | 2244 (2100) | nosk8fx |
» | 1 nakup lcd monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1754 (1592) | raab himself |
» | XP se ne zažene?????Oddelek: Operacijski sistemi | 903 (854) | login |