Forum » Pomoč in nasveti » internet povezava
internet povezava
_pobesneli_ ::
Ko se povezem na internet ne vidim ikonce ki prikazuje da sem povezan(2 računalnika ki se pokazeta v spodnji vrstici zraven ure)Kako popraviti problem?
ChiefThunder ::
desni klik na start ikono > lastnosti in notr poišči nastavitev, nebi smel met problemov...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Thanatos ::
klikneš na ikono od inter. povezave z DESNIM gumbom, se odpre meni izbereš properties se odpre novo okno in na dnu novega okna piše Show icon in notification area when connected, kvadratek zraven tega napisa (na levi strani) obkljukaš in stvar bi morala delati
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
Tr0n ::
Ne, ni to. Vem kaj mislis. Vcasih, ko se povezem se mi ikona sploh ne pojavi, vcasih pa. XP bug.
Gres rocno do povezave (Start / Connect To / kliknes na povezavo) potem pa samo OK pritisnes pa se bi ti moralo pokazat.
Gres rocno do povezave (Start / Connect To / kliknes na povezavo) potem pa samo OK pritisnes pa se bi ti moralo pokazat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | manjkajoča ikona v opravilni vrsticiOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1099) | Damny |
» | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1397 (1221) | root987 |
» | Internet Explorer si ne zapomni velikosti okna - okenski hrosc ?Oddelek: Programska oprema | 2055 (1906) | Cokolesnik |
» | Obrazložitev anketeOddelek: Novice / Obvestila | 2605 (2605) | d-mon |
» | RAZISKOVALECOddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (1030) | Kriko |