» »

RAZISKOVALEC

RAZISKOVALEC

Kriko ::

Pred kratkim sem v enem forumu zasledil da je nekdo vprašal kako se naredi da se Raziskovalec odpre tako ne pokaže odprte mape "Moji dokumenti" ampak po želji. Jaz bi rad se mi ko odprem Raziskovalec odpre samo Moj računalnik!!
Povejte kako se to naredi??

TESKAn ::

Za okna 2000, da ti odpre v korenskem imeniku dodaš bližnici še:
/e, /root, my computer
pa je.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Kriko ::

Sem pozabu, rabim za winME!

Kriko ::

Sem pozabu, imam WinME!

full ::

Varianta, ki jo jaz vem je ta da odpiraš z ikono My computer (Moj računalnik), ktermu naštimaš da se odpre kokr explorer. To pa nardiš takole. V explorerju greš pod Tools (Orodja) Folder options (vrjetno Možnosti mape) potem naprej na File Types (mislm da Vrste datotek) kjer poiščeš Folder (Mapa) in izbereš Edit (Uredi) kjer mu določiš "explore" (razišči) za Default (Privzeto) in potrdiš spremembe, pa je (100%). V oklepaju je za SLO Winse, upam da prav napisan, ker mam jaz angleške.
You help me and I will help you. Luj :)

Borci ::

Poskusi s pritisnjeno tipko window in E.
WINDOW + E

Kriko ::

Hvala oba nasveta delujeta, posebno mi je všseč nasvet od Full-a ampak rabim tudi Moj računalnik (My computer), nasvet od Borc-a je tudi v redu ampak imaš potem odprte tudi "Moji dokumenti" in ji moraš vsakič zapirat!! Vem da je ena možnost ko klikneš na Raziskovalec in potem lastnosti in na mesto "Cilj" napišeš nek vrstni red ki potem omogoča da se ti raziskovalec odpira po želji!!
Ne vem pa kaj se napiše!!

frudi ::

vem da je to malo off-topic, ampak pač ne morem gledati, kako se ljudje matrajo z nečim tako neuporabnim, kot je windows explorer... kriko - a si že slišal za windows commander? ti svetujem, da ga sprobaš in explorerja verjetno ne boš nikoli več povohal...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Kriko ::

Vem da imajo mnogi svoje mnenje o explorerju ampak meni ustreza, zato če veš mi raje svetuj drugače pa spoštujem tvoje mnenje!

full ::

Probaj odstrant ikono Moji dokumenti z namizja - pomaga.:)) Če jo boš rabu je tak in tak še v raziskovalcu, lahko pa jo daš kasnej nazaj.
You help me and I will help you. Luj :)

Kriko ::

Ne vem zakaj bi delovalo če umaknem ikono z namizja saj to je samo shortcut (bljižnica) od ikone v START/Pripomočki/Raziskovalec!
Če še kdo rabi ali želi da se bi mu pri odprtju Raziskovalca z namizja odprlo samo "Moj računalnik" naj uporabi naslednji "trik": Klikni na ikono (na namizju) z desnim gumbov in nato lastnosti. V predel CILJ vpišite naslednje:
C:WINDOWSEXPLORER.EXE /n,/e,
in to je to!
Hvala za uporaben nasvet Mitji!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Shortcut - Windows XP

Oddelek: Pomoč in nasveti
71029 (960) sbandur84
»

Dodajanje map v my computer

Oddelek: Operacijski sistemi
81168 (1052) imagodei
»

pogled mape v oknih, xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
141224 (1060) Beezgetz
»

Defragmentacija diska

Oddelek: Strojna oprema
133316 (3070) Spajky
»

Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
656072 (4634) Doman

Več podobnih tem