Forum » Programska oprema » risanje po dvd/cd -jih
risanje po dvd/cd -jih
looka ::
mene pa zanima, če lahko tudi z navadnim pekačem rišem po spodnji strani dvd/cd -ja.
namreč omislil si bom nek nov dvd pekač, pa mi je všeč ideja o risanju po teh medijih, po drugi strani pa tisti ki imajo labelflash tehnologijo ali sorodno ne podpirajo double layer dvdjov (saj nisem nikjer zasledu).
a kdo ve, če labelflash podpira risanje po dvdjih in cdjih?
namreč omislil si bom nek nov dvd pekač, pa mi je všeč ideja o risanju po teh medijih, po drugi strani pa tisti ki imajo labelflash tehnologijo ali sorodno ne podpirajo double layer dvdjov (saj nisem nikjer zasledu).
a kdo ve, če labelflash podpira risanje po dvdjih in cdjih?
Saintek ::
Ta lableflash ipd zadevo se za en k*****, če že hočeš imet vredu sliko gor na dvd-ju si nabavi printer ki podpira printanje na printable medije. To je pol tisto pravo sam imam canon pixma 4200.
ne sj nebi zgori risu - bolj me zanima spodnja stran medija, k tm mi je dost všečno sm enkrat vidu slike. se da brez labelflasha?
bluefish ::
tudi pisanje po spodnji strani je, vsaj po mojem mnenju, popolnoma brezveze. Morda boš to nekajkrat uporabil, potem pa se boš naveličal. Stvar je bolj uporabna za razne predstavitvene medije, ko lahko izdajatelj na spodnjo stran doda še kake dodatne podatke, ki bi drugače kazili zgornjo stran.
Poleg tega moraš na CD/DVD zapisati manj podatkov, da ostane še neizrabljen prostor za labelflash. Torej to tudi ni primerno za razne presnete igre in filme, ki itak zasedejo cel medij.
Poleg tega moraš na CD/DVD zapisati manj podatkov, da ostane še neizrabljen prostor za labelflash. Torej to tudi ni primerno za razne presnete igre in filme, ki itak zasedejo cel medij.
vse to razumem. vseen me pa še vedno zanima, če se da, lih zarad tistih par priložnosti k je fino se mal poigrat :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LightScribe in LabelFlashOddelek: Pomoč in nasveti | 6314 (1181) | DoberDan |
» | Labelflash zapisovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1749) | nobodyelse |
» | KAteri DVD pekač, da bo imel vse kar je trenutno fajn?Oddelek: Kaj kupiti | 2942 (1856) | GrimReaper |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28587 (18904) | Mitko_R |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6390 (3812) | r0b3rt |