Forum » Operacijski sistemi » Sistem se sesuva
Sistem se sesuva

Ma$terM|nd ::
Dobil sem novo grafično (x1950pro) in jo namestil na plato tak kot je treba. Še prej sem menjal ventilator in sem na grafo dal Zalmana VF700-cu. Probam zagnat sistem in je vse ok. Zaženem Call of Duty 2 nastavim grafiko na maximum in celi veseli grem igrat ker igra niti malo ne šteka. Potem pa čez en čas, na mojo grozo samo črni ekran. Sistem se je tako sesul da niti reset gumb ni prijel zato sem moral potegniti ven elektriko. Zazdelo se mi je da bi nekaj rado bralo iz CD ker je CD-ROM začel preverjati če je notri kakšen disk. Grafična pregreta ni bila saj sem jo mel na max 50C ob polni obrmenitvi. Seveda je sistem pred to grafično delal normalno z istim ventilatorjem (zalman).
Se komu kaj svita kje je caka?
Se komu kaj svita kje je caka?

kapNemo ::
Tudi jaz mam podoben poblem. Na prenosniku zaženem NFS Carbon(ISO) ali pa Test Drive Unlimited (ISO). Obe igri se zaženeta tako daleč, da se prikaže črn zaslon, potem blue screen za 1 sekundo, pol pa se comp zresetira. Nimam pojma, kako se naj te težave lotim. Naj dodam, da ne uspem prebrati, zakaj se comp resetira, ker je premalo časa. Vendar mislim, da gre pri obeh igrah za isto napako.
Mam hpja, Core 2 Duo 2,0 , grafika pa je x1600 256mb
Hvaa za pomoč
Mam hpja, Core 2 Duo 2,0 , grafika pa je x1600 256mb
Hvaa za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi računalnik se ne zažene...Oddelek: Strojna oprema | 4463 (4089) | Shark-357 |
» | Nova 8800gt, računalnik se ne zazeneOddelek: Strojna oprema | 1109 (1109) | MarkoMan |
» | Nakup novih delovOddelek: Kaj kupiti | 1671 (1231) | mkonci |
» | Pomoč pri compu....NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (996) | Pyr0Beast |
» | Temp. AMD Athlon XP 1800+?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1540 (1154) | Gabro |