» »

LabelFlash in Lightsribe

LabelFlash in Lightsribe

Svizec69 ::

Prosim povejte svoje izkušnje s tema dvema tehnologijama za pisanje (slikanje) na cd/dvd-je. Trenutno imam Necovega Labelflasha in še nisem sprobal nič kaj napisati z njim, bi pa rad izkoristil če že imam. Zanima me tudi kakšna je razlika z Lightsribe, ker mediji so kar cenejši za Lightsribe.

Aja pa še to bi prosil, če ve kdo kje bi se dali dobiti (ugodno) dvd LabelFlash mediji, kakšen paket 25 al pa 50 medijev sem imel v mislih. Do sedaj sem našel samo posamezne dvd-je oz. cd-je ne pa kakšnih paketov, bi jih pa rad kupil te enkrat pa malo več.

Hvala za odgovore.

pravnik ::

A mi lahko kdo pove, kaklo se sploh aktivira labeflash????

Hvala!!!

robotek87 ::

Js imam lightscribe.. pa kr lepo gor narise. :D sam predolgo traja da bi blo uporabno:\

TOP ::

Kako se aktivira malo poggoglej je pa bla o tem že govora na slo techu vem da moreš en DLL. prekopirat notri in potem dela.jaz mam tud to na pekaču od Neca.Sam meni je to brezveze,prvo traja celo večnost,kot drugo so dragi CD.

levaky ::

Za LightScribe (pomoje imam to tehnologijo) ne rabiš nobenih DLLov. Nero bo omogoča brez problema. Nekje v orodni vrstici v Nero Burning Rom imaš to. Cd in V je narisan.

Matej

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
28528212 (13971) GrimReaper
»

Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6828532 (18849) Mitko_R
»

DISCT@T

Oddelek: Pomoč in nasveti
5650 (614) bluefish
»

NEC LabelFlash

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
496355 (3777) r0b3rt
»

DVD + tiskalnik Philips DVDR16LSK LightScribe