Forum » Operacijski sistemi » Problem z internetom
Problem z internetom
Zlatoroh ::
Živjo,
internet me zajebava na naslednji način: Občasno ni kar noče odpreti intrnetnih strani toda msn dela... Če se prek oddaljenega namizja povežem na drugi pc v mreži pa dela internet normalno... Ta problem se pojavi iz neznanega razloga. Tudi če pingam kakšno stran pravi, da je ne najde... Imamo NETGEAR router, ki je pri sosedu potem gre pa po kablu do mene v switch nato pa iz tam v 3 računalnike. Imam T2. Uporabljam Win XP. Ta problem mi bo požru živce , help!
lp
internet me zajebava na naslednji način: Občasno ni kar noče odpreti intrnetnih strani toda msn dela... Če se prek oddaljenega namizja povežem na drugi pc v mreži pa dela internet normalno... Ta problem se pojavi iz neznanega razloga. Tudi če pingam kakšno stran pravi, da je ne najde... Imamo NETGEAR router, ki je pri sosedu potem gre pa po kablu do mene v switch nato pa iz tam v 3 računalnike. Imam T2. Uporabljam Win XP. Ta problem mi bo požru živce , help!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinjanje brezžične povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (837) | voyocelje |
» | utorrent blokira ves promet - vista sp1Oddelek: Omrežja in internet | 3134 (2793) | kumer |
» | Problem z domačim omrežjemOddelek: Omrežja in internet | 1438 (1241) | cilax |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2038 (1672) | dannyxp |
» | Zvok hreščiOddelek: Pomoč in nasveti | 1530 (1327) | cekr |