Forum » Elektrotehnika in elektronika » Problem s TVjem in zunanjim diskom
Problem s TVjem in zunanjim diskom
Matejz24 ::
Lep pozdrav mojstri!
V tej temi bi prosil da mi svetujete/pomagate pri delovanju tako TVja kot vseh problemov, ki jih bom sproti zastavljal v tej temi...
Prvi problem je, da mi tv LG 32le2r nikakor ne zazna zunanjega diska chill green, vedno napise no signal, pa sem probal preklapljat v vse mozne luknje;).
S kabli ki sem jih dobil zraven TVja (3 razlicne barve ) ne dela nic, kako je s HDMI kabli, zazna pa mi z enim samim kjer pise S-video. Ko z alt+f5 preklopim na TV je prevelika slika tako da sele ko z misko premikam po ekranu lahko vidim celoten desktop. Sliko mi skoraj za vsako pi*darijo trese na TVju malo pa tudi na ekranu.
Kot vidite mi ne gre niti terminologija kaj sele da bi priblizno znal povezat karkoli. Pojma nimam...
Se pa zahvaljujem za nasvete,
LP
M
V tej temi bi prosil da mi svetujete/pomagate pri delovanju tako TVja kot vseh problemov, ki jih bom sproti zastavljal v tej temi...
Prvi problem je, da mi tv LG 32le2r nikakor ne zazna zunanjega diska chill green, vedno napise no signal, pa sem probal preklapljat v vse mozne luknje;).
S kabli ki sem jih dobil zraven TVja (3 razlicne barve ) ne dela nic, kako je s HDMI kabli, zazna pa mi z enim samim kjer pise S-video. Ko z alt+f5 preklopim na TV je prevelika slika tako da sele ko z misko premikam po ekranu lahko vidim celoten desktop. Sliko mi skoraj za vsako pi*darijo trese na TVju malo pa tudi na ekranu.
Kot vidite mi ne gre niti terminologija kaj sele da bi priblizno znal povezat karkoli. Pojma nimam...
Se pa zahvaljujem za nasvete,
LP
M
KTr1sk ::
Mene pa zanima če to res deluje
USB multimedijski predvajalnik
http://www.simatik.si/882-usb-multimedi...
da lahko 2,5 usb disk
torej USB multimedijski predvajalnik priklpim preko hdmi na tv in potem deluje na tvju pregled diska (gre se mi predvsem da lahko fotke gledam na tvju), če je še kakšna druga možnost da lahko usb disk deluje na tvju pa kar na dan z besedo :), hvala vam
lp
da lahko 2,5 usb disk
torej USB multimedijski predvajalnik priklpim preko hdmi na tv in potem deluje na tvju pregled diska (gre se mi predvsem da lahko fotke gledam na tvju), če je še kakšna druga možnost da lahko usb disk deluje na tvju pa kar na dan z besedo :), hvala vam
lp
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
cegu ::
Mene pa zanima če to res deluje
da lahko 2,5 usb disk
lp
Moja TV doma zna prebrati 3.5 Trde diske, 2.5 pa ne. To pa zato, ker 2.5 žrejo napajanje iz USB-ja, čemur moja TV ne more zadostiti.
Na 3.5 bi mogoče delovalo, na USB ključke pa sigurno deluje. Le vmesniki so ponavadi zoprni in težave s podnapisi (šumniki).
Za 45€ bi vzel takega, ki podpira .mkv; recimo tale je že lepši
http://www.mimovrste.com/artikel/224001...
Še vedno pa ne veš, če podpira 2.5 diske, bi bilo mogoče treba vmes dat še eno napajanje z 220.
laguna1 ::
Glede 2,5 diskov, tudi meni moj samsung ni znal brati 2,5 diskov, vendar pa imam na TV-ju dva usb porta, zraven 2,5 diska sem dobil kabel z dvema usb konektorjema, in ko sem oba vtaknil (main in power) v tv pa je disk vedel prebrat. Torej vsi ki imate te probleme in imate TV z dvema usb vhodoma poskusiti tako kot jaz.
LP
LP
cegu ::
A na tem kablu (ki si ga dobil zraven diska) piše, kateri je za Power in kateri za Data? Ali je vseeno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4k predvajanje filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10816 (8529) | Han |
» | Kateri avdio receiver za predvajanje flac (gapless) fm in mp3Oddelek: Kaj kupiti | 4460 (3736) | umexteacher |
» | 3D prikaz filmovOddelek: Zvok in slika | 1835 (1619) | mcgeek |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22494 (15932) | kamuee |
» | Xtreamer ProOddelek: Zvok in slika | 7952 (5624) | astras |