Forum » Kaj kupiti » Hercules 8500LE da ali ne?
Hercules 8500LE da ali ne?
Stayerc ::
Zivijo
Zanima me, ali ima ze kdo od vas Herculesovo 8500LE in kako je kaj zadovoljen z njo? In se prosil bi vse ostali naj povedo ali se jo splaca kupiti ali naj kupim kaksno drugo kartico. Za kartico dam najvec 50k sit.
Lp
Zanima me, ali ima ze kdo od vas Herculesovo 8500LE in kako je kaj zadovoljen z njo? In se prosil bi vse ostali naj povedo ali se jo splaca kupiti ali naj kupim kaksno drugo kartico. Za kartico dam najvec 50k sit.
Lp
kinetik ::
Kokr vem je cena okoli 45k an ? MIslim da je za tek denar to najboljši nakup. Sea radeon 8500 in 8500le sta si enaka sam pri le izvedenki je takt manjši slika je pa skoraj enaka in zelo zelo kvalitetna.:D :D
nic pametnega nimam za povedati
BendeR ::
NiceBoy: edino kaj še je omembe vredno je da je LE splabši za navijanje samo kolk jaz tebe poznam kartice itak neboš navijal tak da lahko brez skrbi kupiš :)
P.S ne me za besedo vlečt ampak se mi zdi da je en na tem forumo omeno da ma herculesova kartica samo en ramdac
P.S ne me za besedo vlečt ampak se mi zdi da je en na tem forumo omeno da ma herculesova kartica samo en ramdac
_Mortal_ ::
To so rekli na REACTORCRITICAL in pri Mlacom-u (jz sm jih vprašu)
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
danielka84 ::
HYDRAVISION™
A ne poemni to da podpira različne slike na različnih prikazovalnikih ??
Ker če, potem ima 2 ramdaca..
mortal a si že nabavu? (jz še moje nism prodau..;( )
A ne poemni to da podpira različne slike na različnih prikazovalnikih ??
Ker če, potem ima 2 ramdaca..
mortal a si že nabavu? (jz še moje nism prodau..;( )
ni-da-ni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danielka84 ()
_Mortal_ ::
Ripper ne še ampak mam kupca. Nevem eni pravjo dva drugi pa enga. Hydravision je pa iso kot Nvidin Twinviev. To je softvare vsaj jz mislim kokr sem slišal. Komi v pondeljk pride ne morem čakat.
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sapphire RADEON 9000 Pro in 9100 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4720 (3347) | Oblivion |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7595 (5586) | ferjan |
» | hydravision na radeon 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1197) | kuglvinkl |
» | Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7869 (5094) | rap3r |
» | Test cenejših grafičnih karticOddelek: Novice / Grafične kartice | 2457 (2457) | _Mortal_ |