Forum » Strojna oprema » Trdi disk izgine ko odprem explorer
Trdi disk izgine ko odprem explorer
kvazimazi ::
To se mi še ni zgodilo ampak ....ko odprem explorer trdi disk (storage disk )kar naenkrat izgine. Disk na katerem je OS (VISTA) deluje brez problemov. Prav tako deluje cd pekač. Ko ponovno resetiram PC disk deluje nekaj časa nato pa spet. Tudi v biosu sem pregledal vse kar je v povezavi z diskom in ga prepozna brez težav. To se mi je začelo pojavljati danes. Do danes je PC deloval brez težav.
Prekleto
Ali ima kdo kakšen odgovor???
Prekleto
Ali ima kdo kakšen odgovor???
dukenukem ::
hmm ali je sata al ide,men je tko edn zginu ,k sem mel raid 0,ga ni zaznalo več v vinsih, sm moral spet samo na 1 disk dat vinse,nato ga je kazalo, ampak uporabljati se ga ni dalo,v biosu je pa bil,sledi priklop samo tega diska in greš po inštalaciji vinsev da ustvariš particijo,potem zbereš f3 za quit,potem ga spet zazna,seveda rabš še disketo z gonilniki za sata controler
kvazimazi ::
Ne ni sata je navaden ide...sam vseeno...ne more se to dogajat lejga...to je že mal preveč da se bom še z tem zezal ko res nimam nekih želj...kr nekaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov SSD, star računalnik - ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 3121 (1354) | alkoo |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3367 (2830) | N0t0ri0us |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (1603) | alien13 |
» | Problem po menjavi matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (1005) | Pyr0Beast |
» | Problem z nastavitvijo windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1240) | Murcy |