Forum » Omrežja in internet » OUTLOOK - Ne pošlje priponke
OUTLOOK - Ne pošlje priponke
C00PER ::
Imam en zanimiv problem. Dosti ljudi mi je reklo, da od mene ne dobivajo določenih vrst priponk, kljub temu da če pogledam pošto v SENT ITEMS je ta priponka zraven med poslanimi. Nekateri ne dobijo JPG slikic, nekateri ne filmov, ali pa kaj podobnega.... ZELO WEIRD, VGLAVNEM ! Ne uporabljam nobenega firewalla ali kakšnega podobnega softwera, ki bi preprečeval pošiljanje priponk. PLEASE HELP ! HVALA !!!!!!
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
dëych ::
To pošiljaš komu v podjetje ali tako komu na recimo na gmail, hotmail etc.? Ker če pošiljaš komu v podjetju imajo lahko tam nastavljeno da vse priponke s končnico mpeg, avi etc. enostavno "odreže".
Bakunin ::
@smrtniki.com ?
na katere domene vse posiljas? a na VSEH je ta problem ali samo na nekaterih ?
na katere domene vse posiljas? a na VSEH je ta problem ali samo na nekaterih ?
il ::
Pred leti sem imel nekaj podobnega. Zdi se mi, da je bilo nekaj rešeno s spremembo formata maila iz HTML v "plain text" za tiste uporabnike, kjer se je to pojavljalo. Mislim, da je prejemnik celo dobil priponko, vendar se je pokvarilo njeno ime in zato ni bila prepoznana (glej Properties/Details/Message Source od e-maila) s strani Outlooka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izsiljevalski mailOddelek: Pomoč in nasveti | 2326 (1468) | nokia6310 |
» | Nov kriptovirus Locky na pohodu, napada tudi bolnišnice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 34435 (30421) | misek |
» | Facebook predstavil nov način komuniciranjaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 18406 (16113) | qwzyx |
» | Mail s največjo možno velikostjo priponke?Oddelek: Omrežja in internet | 4283 (3986) | Bakunin |
» | Hotmail bo ponudil 2 GB prostora?!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3872 (3872) | BigWhale |