Forum » Kaj kupiti » Maxtor 40Gb 5400
Maxtor 40Gb 5400
rc-car ::
Mislim kupiti Maxtor 40Gb z 5400 RPM, ATA 100, pa me zanima kolk je ta disk kej glasen..
Prosim, ce kdo, ki si ga lasti, pove kolk se ga slisi normalno in kolk ob branju/pisanju. Pa to ce se da brez da upostevate vente v vasi kisti, ker se mojih nic ne slisi in je/bo disk najbolj problematicen..
Aja, lahko poveste tudi, ce se kaj (prevec) greje.. >:D
Prosim, ce kdo, ki si ga lasti, pove kolk se ga slisi normalno in kolk ob branju/pisanju. Pa to ce se da brez da upostevate vente v vasi kisti, ker se mojih nic ne slisi in je/bo disk najbolj problematicen..
Aja, lahko poveste tudi, ce se kaj (prevec) greje.. >:D
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
vise ::
ta disk je tako tih da sem moral gledati ledico ce kaj dela. Je zeloo tih. ga ne slisis tudi ce nobeden ventilator ne dela.
Stayerc ::
No jaz sicer nimam 5400 ampak imam 7200 in je ta moj disk kar glasen.
Imam tudi Seagate U6 5400 (60 Gb) in je tako tih, da ga sploh nic ne slisim. Zato lahko priporocam samo Seagata! 8-)
Lp
Imam tudi Seagate U6 5400 (60 Gb) in je tako tih, da ga sploh nic ne slisim. Zato lahko priporocam samo Seagata! 8-)
Lp
BendeR ::
NiceBoy midva sma že takrat debato dol vdarla pasem ti povedo kak je razlika med 5400 in 7200.Mel sem oba doma in je 5400 kar za nekaj tišji od 7200.
rc-car ::
A mi lahko kdo pove kdo je ekskluzivni uvoznik za Maxtor in ima zato posledicno tudi najnizje cene.
Tnx!
Tnx!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
vise ::
vem da jih uvaza podjetje pc hand. glede cen pa se pozanimaj na njihovi spletni strani www.pchand.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri so najtišji diski?Oddelek: Strojna oprema | 1314 (1060) | Fantocci |
» | 160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5080 (3652) | Jaffa |
» | maxtor 120gbOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (863) | @ljash |
» | Kateri TIH trdi disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1623 (1353) | wishmaster |
» | Tihi diski?Oddelek: Strojna oprema | 1973 (1330) | burekar |