Forum » Pomoč in nasveti » maxtor 120gb
maxtor 120gb
CandyMan ::
A mi lahk kdo pove zakva je disk tko glasn? men gre res na kur**! aj ksna fora da ga utisam al je ni :) sj drgac lepo laufa pa use sam k pa kj lovda pa mislm da mam notr 3 zolne
whatever ::
Mam isti disk in se strinjam, da je žal kar glasen. Kako bi se ga dal utišat pa ne bi vedu. Je pa zanimivo, da ima kolega 60gb verzijo maxtorja ki je sicer na 5400 obratih ampak je tako tih da ga pri zaprti kišti sploh ne slišiš - celo ko najbolj loada. Svašta.
Fury ::
pomojem nimas tanajnovejsega diamondmaxa plus.. ker te so zelo tihi.. vsaj tisti 3je ki sem jih jest videl
ERGY ::
Jst mam 60GB maxtorja 7200rpm2MB in je cist tih sam se vulkanota je slisat pa se vulkanota sm vrgu na 3900rpm.
Lp
Lp
Jebiveter ::
malo je glasen ja, sam zdi se mi, da je to odvisno kolk ga hladis. Odkar sm nanj usmeru en 80mm vent imam obcutek, da je dosti tisji. Ne vem, sej mogoce ni to to, sam zdi se mi, da je tisje.
Poleg tega me sao delovanje diska sploh ne moti, mogoce je malo nadlezno ko "seeka" sam ko kaj delam niti ne grem za tem.
Pa se neki: zlo je odvisno kako imas disk montiran. Ali je dobro prisravfan al ga mas na gumicah. Mogoce je taka kista ki dobro rezonira in potem se vse skupaj dost bl slisi (moja je ena takih),...
Stvari, ki vplivajo na glasnost diska je ogromno, tko da bo treba potrpet...
Poleg tega me sao delovanje diska sploh ne moti, mogoce je malo nadlezno ko "seeka" sam ko kaj delam niti ne grem za tem.
Pa se neki: zlo je odvisno kako imas disk montiran. Ali je dobro prisravfan al ga mas na gumicah. Mogoce je taka kista ki dobro rezonira in potem se vse skupaj dost bl slisi (moja je ena takih),...
Stvari, ki vplivajo na glasnost diska je ogromno, tko da bo treba potrpet...
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
asPeteR ::
No, jaz imam kar dva Maxtroja 120GB v ohisju pa moram rect, da sta res skoraj neslisna ... Mozno je, ce imas obcutek, da imas tako grozno glasen disk, da je sel lezaj ali pa kaj podobnega ... -> servis.
Razen, ce imas ohisje brez ventov, tako, da je najhlasnejsi del disk, potem pa zna bit se tako tih disk - glasen.
Razen, ce imas ohisje brez ventov, tako, da je najhlasnejsi del disk, potem pa zna bit se tako tih disk - glasen.
http://blog.stegnar.com
Lith ::
WTF? 40GB disk 7200 pa tako cvili, ko ena formula pr 30000obr/min
120GB je pa kr tih, sam ko prideš do zadnje meje prostora (nekje 100MB prazno), potem nekaj bolj ropota
Res, greje se ko pečica, tako da en vent kr lepo pomaga
120GB je pa kr tih, sam ko prideš do zadnje meje prostora (nekje 100MB prazno), potem nekaj bolj ropota
Res, greje se ko pečica, tako da en vent kr lepo pomaga
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
nAVID ::
Ta disk res suxx. Glasen je ko štemarca, pa še greje se ko hudič. Mal pomaga, če ga prišraufaš samo na eni strani in na straneh izoliraš s tapeciranim lepilnim trakom, kaj prav dost pa ne.
nAVID do konca....
CandyMan ::
mam chiftecha pa mam tud 80 mm vent notr pa je isto :) sj ne recem da ful lepo dela pa to sam k kej lovdas pa res mele k da ma sraufe pa zeble not :))
@ljash ::
jst mam 80 GB od Maxtorja in mam iste probleme - štemarca. Čez poletje sm meu notr vklučen ventilator na 7200 obratov da ga je hladil, dj sm ga pa izkluču pa se ne pregreva več (vrjetno zaradi hladnejšega okolja... ). aja, ropota še zmeri orenk!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maxtor ali HitachiOddelek: Kaj kupiti | 1768 (1198) | Dobius |
» | 160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5060 (3632) | Jaffa |
» | Maxtor ali Seagate 80GB ta tiha verzijaOddelek: Kaj kupiti | 1527 (1233) | Fury |
» | Kateri TIH trdi disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1614 (1344) | wishmaster |
» | Tihi diski?Oddelek: Strojna oprema | 1970 (1327) | burekar |