Forum » Strojna oprema » kateri bios je na novi plati
kateri bios je na novi plati
joze ::
Nameravam kupiti plato ECS k7s5a, pa me zanima ce je na novi plati, ki jo bom kupil, tudi najnovejsi bios, ali ga moram sam nadgradit?
rc-car ::
Cisto najnovejsi najverjetneje ne bo, ampak kaj je pa problem BIOS upgrejdat? :\
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
noben problem ni je pa neprijeten obcutek ko kupis novo stvar pa jo moras ze nekaj popravljat.
rc-car ::
Nikjer ne pise, da moras...
Sicer pa od proizvodnje plosce in pa do trenutka, ko pade v tvoje male rocice pretece kar precej vode, tako da se ne sekiraj prevec..
Sicer pa od proizvodnje plosce in pa do trenutka, ko pade v tvoje male rocice pretece kar precej vode, tako da se ne sekiraj prevec..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
baje so neki problemi z disketnim pogonom pod win xp, ki so reseni sele v zadnji verziji biosa.Drugace pa bom nadgrajeval le ce bo nujno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plavi ekran pomoč FlashplayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3545 (3139) | D-PaX |
» | Opteron 170 neaktivno jedroOddelek: Strojna oprema | 1306 (942) | chucki |
» | povezava pinov na procu- celeronček 1.7 GhzOddelek: Navijanje | 1422 (1071) | c3R4R |
» | HELP ! Cel II 700 + ABIT BE6 !Oddelek: Pomoč in nasveti | 905 (828) | mobisuxguru01 |
» | Pomoč: BX6 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 997 (867) | matevzm |