Forum » Strojna oprema » modificirana tipkovnica- uporabljen samo numerični del
modificirana tipkovnica- uporabljen samo numerični del
Cwetto ::
ok, najprej me zanima, če se da kupt razdelilc za dve tipkovnici za računalnik. Al pa če se ga da naredit, če ma kdo kakšen načrt.
Drugače pa me zanima, kako bi prerezal tipkovnico, da bi uporabljal samo numerični del? In če se da, da bi sam določil, katera tipka naj kaj pomeni.
Ma kdo kaj izkušenj s tem, mogoče tudi kakšen načrt?
Sem videl nekaj podobnega, kar hočem sam, v nekem opisu mp3 playerja za v avto.
Drugače pa me zanima, kako bi prerezal tipkovnico, da bi uporabljal samo numerični del? In če se da, da bi sam določil, katera tipka naj kaj pomeni.
Ma kdo kaj izkušenj s tem, mogoče tudi kakšen načrt?
Sem videl nekaj podobnega, kar hočem sam, v nekem opisu mp3 playerja za v avto.
Baja ::
V eni računalniški trgovini sem videl samo numerični del tipkovnice z nekaj programabilnimi tipkami. Mislim, da v eni na Ptuju. Ampak mislim, da jih majo v vsaki, kjer zraven ne prodajajo tudi solate:D
Neo32 ::
Jah numericno tipkovnico se da dobit kot dodatno opremo za laptopa, tko da jo bos mogu poiskat v kaksni stacuni kjer majo dodatno opremo za laptope.
Neo32 (c)
TylerDurden ::
Kupiš bilokakšno tipkovnico z številkami (v conradu iimajo npr. ultra tanko) nato na kontakte tipk nalotaš čip od tipkovnice, seveda nalotaš taprave kontakte na taprave nožice in voila insta ps2 custom tipkovnica.
Let\'s make some soap ...
Baja ::
Imaš tudi numerične tupkovnice za normalne pc -je, ne samo za laptope, namenjene pa so POS sistemom
Cwetto ::
in ma kdo kakšno shemo, kam kakšen kontakt spada? Torej, kako bi naredil popolnoma custom tipkovnico s samo nekaj tipkami.
Spajky ::
odpri svojo, pa poglej kako potekajo povezave do chipa preko folije...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osvetljena tipkovnica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10854 (2176) | bajsibajsi |
» | Num LockOddelek: Pomoč in nasveti | 1100 (972) | matobeli |
» | Rabim novo tipkovnicoOddelek: Kaj kupiti | 2386 (1715) | Beta2 |
» | Problem s tipkovnicoOddelek: Strojna oprema | 1489 (1428) | prenasalec |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50497 (45107) | LordPero |