Forum » Pomoč in nasveti » Delovanje Grafične table Intuos GD-0912-A na XPjih?!
Delovanje Grafične table Intuos GD-0912-A na XPjih?!
[Op] ::
Pozdravljeni!
Zanimam me ali je možno urediti kako da bi grafična tabla Intuos GD-0912-A delovala na XPjih?! Prebiram in prebiram pa nikjer ne najdem da bi kdo imel problem kot ga imam jaz.
Namreč imam težavo da po inštaliranem driverju sistem nikakor ne najde priključene table ter tako niti ne morem nastaviti lastnih natavitev zanjo.
Hvala za vako pomoč in lep pozdrav!
Zanimam me ali je možno urediti kako da bi grafična tabla Intuos GD-0912-A delovala na XPjih?! Prebiram in prebiram pa nikjer ne najdem da bi kdo imel problem kot ga imam jaz.
Namreč imam težavo da po inštaliranem driverju sistem nikakor ne najde priključene table ter tako niti ne morem nastaviti lastnih natavitev zanjo.
Hvala za vako pomoč in lep pozdrav!
5er--> thx!
Ampak prav s tem drivrjem sem probal pa mi je javilo zgornje. Sem problal tudi starejše driverje (od pc478-6-X_en.exe,...) in enak odgovor. Drugače pa plošča kot sama na Macu sigurno deluje! Bojim se da je fora kje v Griffinovem iMate-u preko katerega sta povezana PC in tabla. Namreč za XPje nikjer ne najdem driverje.
THX!
Ampak prav s tem drivrjem sem probal pa mi je javilo zgornje. Sem problal tudi starejše driverje (od pc478-6-X_en.exe,...) in enak odgovor. Drugače pa plošča kot sama na Macu sigurno deluje! Bojim se da je fora kje v Griffinovem iMate-u preko katerega sta povezana PC in tabla. Namreč za XPje nikjer ne najdem driverje.
THX!
5er--> ::
Poglej Manual. Na strani 11 je opisan postopek namestitve tablice v Win okolju.
iMate ni originalni del te tablice, ne? Sem malo pogooglal in opazil, da nima supporta za Win. Probaj brez, če gre.
iMate ni originalni del te tablice, ne? Sem malo pogooglal in opazil, da nima supporta za Win. Probaj brez, če gre.
Ne 5er--> iMate je adapter za USB ker je tabla drugače namenjena za Mac sistem in nima običajen PS2 priključek tako da moram uprabljat ta USB adapter.
Tudi ta nabodila sem obdelal a ni uspeha. Zamimalo me je le če je kdo že imel podoben problm in ga uspel kako rešiti.
THX!
Tudi ta nabodila sem obdelal a ni uspeha. Zamimalo me je le če je kdo že imel podoben problm in ga uspel kako rešiti.
THX!
opeter ::
Eno vprašanje: ali ima ta tvoja tabal ADB priključek? Ker potem se bojim, da ne bo šlo... niti z adapterjem.
Stare Wacomove tablice za PC-je so bile na COM-portih. Na Mac-ih pa na ADB.
Stare Wacomove tablice za PC-je so bile na COM-portih. Na Mac-ih pa na ADB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 32446 (12448) | zhudang |
» | Kako iz navadnega LCD zaslona dobimo TouchscreenOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 8257 (5632) | -mihaaa- |
» | Digitalno pisalo KJE?Oddelek: Kaj kupiti | 3657 (3333) | TeraSonic++ |
» | Grafične tabliceOddelek: Kaj kupiti | 1718 (1544) | Neanderthal |
» | Kateri Graphic Tablet?Oddelek: Kaj kupiti | 2239 (2150) | babylon9 |