» »

repair XP - težave

repair XP - težave

k4vz0024 ::

Ko želim obnoviti Xp-je, s tem, da zaženem s CDja, pritisnem R, sistem zahteva geslo. Toda sistem ni zavarovan z vstopnim geslom>:D za Administratorja. Če dodelim geslo v Accountu in geslo kasnje vnsem ko se ga zahteva pojavi, se XPji ne popravljajo, ampak se pojavi c:\windows.
Tudi po ukaz logon utripa promt?;(

Kako to poštinat?

Tx, vnaprej

333333 ::

Pri 1. screenu stisnes enter za nadaljevanje ko setup najde instalacijo xpja na disku pa takrat stisni R. Ti popravljas v recovery conzole ki pa najverjetneje ni to kar ti zelis.
Spiritual

Spustu sm eno fazo, in sicer, ko boot up najde windowse in napiše direktorij z Windowsi in spred enko. (1. C:\windows) Nato pritisnem 1. Vpraša za Admin. geslo. Gesla ni, ker za adminisratorja nimam nastavljenga gesla. Ko pa določim v Xpjih Account geslo, sicer ne protestira, ampak repair Console ne nadaljuje popravlajnje Xp-je. Men ni jasno zkaj ne gre naprej??;(

5er--> ::

1. Poslušaj poe_T.
2. Tisto kar na koncu dobiš je v bistvu samo DOS ukazna vrstica. Od tam naprej popravljanje deluje na "ročni" način.
(Ti pišeš komande in popravljaš stvari brez kakega wizarda.)

Pol mi pa povjte, kako popravt Windowse z Wizardom?;(

5er--> ::

Ti je že poe_T napisal kaj naredi...;)

Ja to vodi v ročni način. jaz pa bi rad avtomatsko obnovil Xpje.

Kot sem napisal na koncu ostane C:\windows. Toda kako naprej?

Pa ne mi reč, da ne obstaja avtomatsko popravljanje...

PINki ::

ko prtisnes gumb za vklopit racunalnik pritisni tipko da prides v BIOS in nastavi cd rom na 1st boot device, nato shrani in ko se bo komp spet zagnal ti pise ce hoces bootat s cdja, prtines katerokoli tipko nato tam najdes repair winsa. 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O

St|lus ::

Zbootaš sistem iz install CD-ja, greš naprej, te vpraša, če želiš repair ali novo instalacijo, ti mu daš novo instalacijo (ker te repair pripelje v recovery console, kot si opazil), nato išče, če imaš kje že instalirane Windowse, in jih najde na particiji... Potem te vpraša, če želiš repairat obstoječo instalacijo ali novo instalacijo. Tam pa mu daš repair. In to je to.

LP
.: Intel Core2Quad Q6600, ASUS P5W-DH Deluxe, 4Gb GEIL PC6400 DDR2 :.
.: NVidia GeForce 6600 Turbo Force Edition PCIe, Tsunami Dream ATX :.
.: Microsoft Windows Vista64, Apple Mac OS X 10.4.5 Tiger :.

Hvala, ST,

PINki ::

sorry:8)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TeŽava s trdim diskom

Oddelek: Pomoč in nasveti
231710 (1353) bluefish
»

Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?

Oddelek: Operacijski sistemi
231755 (1357) Paramedic
»

Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsow

Oddelek: Operacijski sistemi
443120 (2358) xpozed
»

NTFS se mi je sesul. Na pomoč!

Oddelek: Programska oprema
141427 (1144) vegavega
»

Novi (2.41) driverji za NF2 zrusili sistem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
321824 (1461) kuglvinkl

Več podobnih tem