Forum » Strojna oprema » windows ne zazna IDE diska
windows ne zazna IDE diska
Golnar ::
zivjo,
mam nov racunalnik in zelim s starega prenesti podatke, na novem imam seveda sata2 kablovje, na starem pa ide. vse skupaj zvezem z prilozenim kablom, a mi diska ne zazna (ne pokaze nic new hardware found pa to). zdj nevem ce morm kj v biosu omogočit, vendar sem ze nekaj brskal a nism najdu nicesar. maticna je asus p5k. disk pa je priklopjen na cisto drugi konec kabla (kao za single napravo).
tnx
mam nov racunalnik in zelim s starega prenesti podatke, na novem imam seveda sata2 kablovje, na starem pa ide. vse skupaj zvezem z prilozenim kablom, a mi diska ne zazna (ne pokaze nic new hardware found pa to). zdj nevem ce morm kj v biosu omogočit, vendar sem ze nekaj brskal a nism najdu nicesar. maticna je asus p5k. disk pa je priklopjen na cisto drugi konec kabla (kao za single napravo).
tnx
- spremenil: Golnar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop starega trdega diska v nov računalnikOddelek: Strojna oprema | 1550 (1208) | FireSnake |
» | Stara matična ne zazna SATA diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2153 (1393) | solatko |
» | Matična ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1120) | DustWolf |
» | menjava maticneOddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1730) | bluefish |
» | Hišni računalnik včasih "zmrzne"!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2058 (1732) | Pyr0Beast |