Forum » Strojna oprema » Garancija pri pc-dom
Garancija pri pc-dom
djurodrljaca ::
Pred parimi dnevi je sosedu pregorel procesor, ki ga je pred dvemi leti kupil pri pc-dom. Ker je procesor BOX verzija, bi morala biti garancija 3 leta...
Zanima me kako kontaktirati pc-dom, saj jih ne morem najti na internetu, njihov mail več ne obstaja in nekje sem prebral, da so prekinili s prodajo.
Zanima me kako kontaktirati pc-dom, saj jih ne morem najti na internetu, njihov mail več ne obstaja in nekje sem prebral, da so prekinili s prodajo.
MEDENA ::
pregorel? navijanje, previsoka voltaža, kaj pa je to za ena firma pc-dom? neseš na uradnega uvoznika.
djurodrljaca ::
Šlo je za navadno uporabo procesorja (AMD Sempron 3100+). Se premalo pozna na računalnike da bi navijal.
Zadnjih nekaj tednov se mu je računalnik velikokrat resetiral/zmrznil, sedaj pa se ne zažene več.
PC-dom je bila dokaj popularna internetna trgovina pred par leti.
Problem bi lahko bil tudi to, da ima sosed samo račun, ostalo je pa stran vrgel. Jaz imam za svoj AMD procesor dokument "Certificate of Authenticity", ki upam da ni nujno potreben za garancijo. Tudi to je on stran vrgel...
Zadnjih nekaj tednov se mu je računalnik velikokrat resetiral/zmrznil, sedaj pa se ne zažene več.
PC-dom je bila dokaj popularna internetna trgovina pred par leti.
Problem bi lahko bil tudi to, da ima sosed samo račun, ostalo je pa stran vrgel. Jaz imam za svoj AMD procesor dokument "Certificate of Authenticity", ki upam da ni nujno potreben za garancijo. Tudi to je on stran vrgel...
Calligula ::
Poklice naj na JAE. Verjetno je bil nabavljen preko JAE. Imeti mora serijsko stevilko in bodo pogledali, ce je v sistemu. Ce je, ne bo problemov.
Bramac ^^ ::
Kaj pa diski, koliko majo garancije? Ker mam enga Maxtorja nabaljenega iz te strani in so se začele pojavljati napake na disku, zanič sektorji. Če je garancije 3 leta, kje bi jo lahko uveljavil če kdo ve? Poleg diska sem dobil samo račun.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bramac ^^ ()
rejven ::
js sm mel na maxtorju 3 leta garancije, ki sem jo pred kratkim uveljavu. Drugač pa ponavad spodi na racunu piše 3leta-xxxxx, 2 leti-xxxx , ostalo 1 leto...Pri men vem da je pisal trdi disk z 8mb-3 leta....
Duhec ::
NAJDI.SI ----> Prodaja računalniške in pisalniške opreme po super cenah, majhna hiša ugodnih nakupov, obiščite nas, ne bo vam žal.!
URL: http://pc-dom.net
Oddal : Dominik Umek
Seznam samostojnih podjetnikov :
Umek Dominik s.p. - PC Dom, Lesarska cesta 17, 3331 Nazarje
Ni telefona, ni spletne strani ...
Kontaktiraj na občino Nazarje, če imajo kak telefon ali kontakt s tem s.p.-jem in se pogovor.
Kaj je napisano na garancijskem listu okoli pooblaščenih servisov ?
URL: http://pc-dom.net
Oddal : Dominik Umek
Seznam samostojnih podjetnikov :
Umek Dominik s.p. - PC Dom, Lesarska cesta 17, 3331 Nazarje
Ni telefona, ni spletne strani ...
Kontaktiraj na občino Nazarje, če imajo kak telefon ali kontakt s tem s.p.-jem in se pogovor.
Kaj je napisano na garancijskem listu okoli pooblaščenih servisov ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Računalniške trgovine dobre/slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36748 (32779) | Niet1986 |
» | Grafična za AGPOddelek: Strojna oprema | 1277 (1067) | cole-22 |
» | kupovanje pri pc-dom (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9523 (4019) | RC14 |
» | nakup preko http://www.pc-dom.netOddelek: Kaj kupiti | 3151 (2153) | Realman |
» | Kje v SLO dobiti Hitachi 7k250 diske najceneje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5941 (3689) | boštjan |