Forum » Strojna oprema » windows ne zazna IDE diska
windows ne zazna IDE diska
Golnar ::
zivjo,
mam nov racunalnik in zelim s starega prenesti podatke, na novem imam seveda sata2 kablovje, na starem pa ide. vse skupaj zvezem z prilozenim kablom, a mi diska ne zazna (ne pokaze nic new hardware found pa to). zdj nevem ce morm kj v biosu omogočit, vendar sem ze nekaj brskal a nism najdu nicesar. maticna je asus p5k. disk pa je priklopjen na cisto drugi konec kabla (kao za single napravo).
tnx
mam nov racunalnik in zelim s starega prenesti podatke, na novem imam seveda sata2 kablovje, na starem pa ide. vse skupaj zvezem z prilozenim kablom, a mi diska ne zazna (ne pokaze nic new hardware found pa to). zdj nevem ce morm kj v biosu omogočit, vendar sem ze nekaj brskal a nism najdu nicesar. maticna je asus p5k. disk pa je priklopjen na cisto drugi konec kabla (kao za single napravo).
tnx
- spremenil: Golnar ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Priklop starega trdega diska v nov računalnikOddelek: Strojna oprema | 1777 (1435) | FireSnake |
| » | Stara matična ne zazna SATA diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2282 (1522) | solatko |
| » | Matična ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1257) | DustWolf |
| » | menjava maticneOddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1869) | bluefish |
| » | Hišni računalnik včasih "zmrzne"!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2220 (1894) | Pyr0Beast |