Forum » Pomoč in nasveti » 7950 GT in čuden problem
7950 GT in čuden problem
mit3k ::
Torej ubodel sem si leadtekovo 7950 GT 256 MB.
Problem se mi je pojavil, ko sem z roko preverjal temperaturo grafične. Stvar je taka, da ob vsakem dotiku grafične, izgine slika. PC laufa, slike več ni, pomaga še samo reset.
V čem je fora?
In ja... vem da ni dobro šarit po prižganem pc-ju.
Problem se mi je pojavil, ko sem z roko preverjal temperaturo grafične. Stvar je taka, da ob vsakem dotiku grafične, izgine slika. PC laufa, slike več ni, pomaga še samo reset.
V čem je fora?
In ja... vem da ni dobro šarit po prižganem pc-ju.
gkovac ::
Bethrezen in mitek prosim, da se držite teme, brezvezne komentarje in nabijanje postov pa obdržita za sebe.
lp,
Urc ::
@mit3k
Jaz na tvojem mestu tega ne bi prakticiral... Ne rečem, če potipaš hladilna rebra, ampak tole... Še mal s potnimi rokami tipaj pa bo lahko slika izginila za vedno.
Jaz na tvojem mestu tega ne bi prakticiral... Ne rečem, če potipaš hladilna rebra, ampak tole... Še mal s potnimi rokami tipaj pa bo lahko slika izginila za vedno.
kobilica ::
Se strinjam,z staticno elektriko lahko umre katerikoli cip na graficni...no vsi imajo vec HPja.
Sicer pa so te ne bi zmelo zgoditi,jaz sem celo mojo graficno pretipu med delovanjem pa ni nic...veckrat.
Sicer pa so te ne bi zmelo zgoditi,jaz sem celo mojo graficno pretipu med delovanjem pa ni nic...veckrat.
rdecaluc ::
Moja tudi ne mrdne 5 posto pa bi lahko skoraj polival po njej
Est modus in rebus. ,typos
mit3k ::
Put your finger on the back of the card right over the GPU once the temp gets up to 70. 70c is about 160f so it should feel painful after a few seconds. If it feels like that then you temp is probably reading correctly. If it feels really warm but bearable to continue touching then you temp is probably close to 50c. If it feels only slightly warmer than body temp then it's probably close to 40c. Make sure your finger is dry and you've discharged any static from your body by touching the metal of your case first. I've done this before myself several times and never hurt anything, but since it's technically possible to cause damage I want to tell you that up front.
Problem mi je čudežno izginil, slika več ne izginja. Mogoče je res bila statitka kriva...
Teme se lahko zaklene, izbriše itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung predstavil Galaxy Note8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25960 (21952) | Ishmael |
» | Predstavljen nov način napada na anonimizacijsko omrežje TorOddelek: Novice / Varnost | 5139 (4206) | poweroff |
» | connecting own dialling router to siol adslOddelek: Omrežja in internet | 2269 (2165) | enis |
» | KillerOddelek: Sedem umetnosti | 1969 (1813) | Isht |
» | "Miška" na notesniku (Compaq) je zelo samosvoja !Oddelek: Strojna oprema | 1612 (1519) | Cokolesnik |