Forum » Pomoč in nasveti » Zvok je crknil
Zvok je crknil
BitchezRullz ::
Ja sej vem kaj boste rekl....ta ma pa same probleme :
No danes, nevem tocno kdaj, je crknil na PCju zvok....na njega so prigljucene slusalke in zvocniki hkrati, preveril sem use povezave, nic ni narobe. Preveril sem tudi ce je sound manager kaj posvoje nastimal - ni, in ce je zvok slucajno nastiman na MUTE - ni!
Pa lih tok d se nezjokam, kr zej nemorm ne muske poslusat, ne filme gledat in ne igrce spilat.... NC! sam net brez vecpredstavnoszti mi ostane
Nekoc (kakih 6mescev nazaj), sem ze imel probleme z zvocno kartico, zvok mi je karnaenkrat utihnil, kakor sedaj. Vendar takrat sem resertiral PC in je vse spet delalo, tokrat pa pac ni tako. Pomoc? Zamenjat zvocno kartico? bi lahko bila kje druge napaka?
THX
No danes, nevem tocno kdaj, je crknil na PCju zvok....na njega so prigljucene slusalke in zvocniki hkrati, preveril sem use povezave, nic ni narobe. Preveril sem tudi ce je sound manager kaj posvoje nastimal - ni, in ce je zvok slucajno nastiman na MUTE - ni!
Pa lih tok d se nezjokam, kr zej nemorm ne muske poslusat, ne filme gledat in ne igrce spilat.... NC! sam net brez vecpredstavnoszti mi ostane
Nekoc (kakih 6mescev nazaj), sem ze imel probleme z zvocno kartico, zvok mi je karnaenkrat utihnil, kakor sedaj. Vendar takrat sem resertiral PC in je vse spet delalo, tokrat pa pac ni tako. Pomoc? Zamenjat zvocno kartico? bi lahko bila kje druge napaka?
THX
- spremenil: BitchezRullz ()
Timx ::
Pr men je blo isto najprej sm comp na novo naložu nasljednjič pa ni pomagalo in sm lahk šov lepo po novo zvočno.Po mojem je crknala zvočna.
gameby ::
al pa ponovno nalož od zvočne driverje...... k sjt sm mel tut tak problem.... pa sm ga tako rešu
BitchezRullz ::
te najbrs najdm na uradni strani od zvocne? jih poisem, pa instaleram....nc brisanja tastarih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3476 (3006) | connel |
» | USB zvočna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 985 (881) | hojnikb |
» | driverji za zvočno karticoOddelek: Strojna oprema | 5319 (5194) | zgubljena |
» | comp. mi ne zazna zvočne kartice!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1618) | Nia & Melody |
» | zadnji zvocniki tiho!Oddelek: Zvok in slika | 1794 (1682) | odklop99 |