Forum » Pomoč in nasveti » NOD32-groznja-windrivers.exe KAJ NEJ NARDIM?
NOD32-groznja-windrivers.exe KAJ NEJ NARDIM?
BitchezRullz ::
Dan.
Danes sem v akcijo poslal Spybota in Adavare, in med preiskavo mi je trikrat butnalo ven sporocijo od nod 32, (kr slikco se splaca pogledat d nebom use prepisovav: ) Prvic sem dal d nej zbrise (kot dam ponavadi), napisal mi je d bo zbrisal ob naslednjem zagonu. Drucic sem dal preimenuj, ni blo pol nic....dele se mi je pa se tretjic pojavilo, in nisem se kliknil kaj.
Prosim povejte mi kaj nej nardim, ppa hitro! Pa ta file zgleda dost pomemben....mapa windows pa aplikacija windrivers....nebismel dat Zbrisi? Ce je bila to napaka nej mi eden plz pove kaj nej nardim pred resertiranjem da bo vredi!
Danes sem v akcijo poslal Spybota in Adavare, in med preiskavo mi je trikrat butnalo ven sporocijo od nod 32, (kr slikco se splaca pogledat d nebom use prepisovav: ) Prvic sem dal d nej zbrise (kot dam ponavadi), napisal mi je d bo zbrisal ob naslednjem zagonu. Drucic sem dal preimenuj, ni blo pol nic....dele se mi je pa se tretjic pojavilo, in nisem se kliknil kaj.
Prosim povejte mi kaj nej nardim, ppa hitro! Pa ta file zgleda dost pomemben....mapa windows pa aplikacija windrivers....nebismel dat Zbrisi? Ce je bila to napaka nej mi eden plz pove kaj nej nardim pred resertiranjem da bo vredi!
- spremenil: BitchezRullz ()
MTm2H37rqt7B ::
Ce je v mapi windows, to se nic ne pomeni.
Sicer pa je to crv iz druzine WinRunners.
Malware type: Worm
Aliases: W32/Duload.worm.gen!p2p, W32.HLLW.Yoof, W32/Duload.D.6, Infection: W32/Duload.C@p2p, Worm:Win32/Duload.C
In the wild: No
Destructive: No
Language: English
Platform: Windows
Encrypted: No
Sicer pa je to crv iz druzine WinRunners.
Malware type: Worm
Aliases: W32/Duload.worm.gen!p2p, W32.HLLW.Yoof, W32/Duload.D.6, Infection: W32/Duload.C@p2p, Worm:Win32/Duload.C
In the wild: No
Destructive: No
Language: English
Platform: Windows
Encrypted: No
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
amigo_no1 ::
Izklopi System restore, nato uporabi programček moveonboot
http://www.snapfiles.com/get/moveonboot...
Ta file je trojanec.
http://www.snapfiles.com/get/moveonboot...
Ta file je trojanec.
Thx,
Tko da:
1. na nodu dam delite
2. izklopim sistem restore
3. uporabim moveonboot
4. resertiream
5. nazaj vklopim sistem restore
6.ponovno resertiram
Hvala :P
Tko da:
1. na nodu dam delite
2. izklopim sistem restore
3. uporabim moveonboot
4. resertiream
5. nazaj vklopim sistem restore
6.ponovno resertiram
Hvala :P
ja zazenem ta moveonboot, in morem izbrat en file....kerga to? windrivers?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BitchezRullz ()
jan01 ::
Kaj če bi posnel katerega(oz priporočljivo več njih) od teh(vse free)
-avg anti-spyware(po preteku še vedno dela manual scan, zelo dober proti spywaru trojanci)
-spyware terminator
-comodo boclean
-windows defender
-spyware doctor(dobiš free v google packu)
Pa še kak firewall: comodo boclean
Pa znebi se adaware in spyboot s&d, saj nista več top, kar sta nekoč bila...
-avg anti-spyware(po preteku še vedno dela manual scan, zelo dober proti spywaru trojanci)
-spyware terminator
-comodo boclean
-windows defender
-spyware doctor(dobiš free v google packu)
Pa še kak firewall: comodo boclean
Pa znebi se adaware in spyboot s&d, saj nista več top, kar sta nekoč bila...
ok, dva grest agor:
-spyware terminator
-comodo boclean
hvala. Sm ze kr neki cajta ludi sprasevav se za kaksen tak program, pa so mi usi rekli da adAware pa spybot nej obdrzim pa bo. No sej tedva bom obdrzu pa jih bom mel vec....pa jih mam dost za zdej
-spyware terminator
-comodo boclean
hvala. Sm ze kr neki cajta ludi sprasevav se za kaksen tak program, pa so mi usi rekli da adAware pa spybot nej obdrzim pa bo. No sej tedva bom obdrzu pa jih bom mel vec....pa jih mam dost za zdej
jan01 ::
V prejšnem postu je ena moja napaka:
Pri priporočilu firewalla sem mislil comodo personal firewall, ne comodo boclean.
Comodo boclean je zanimiv antispyware/tojan, ki skenira direktno v pomnilniku...
Posnemi si še odličen avg anti-spyware(odličen predvsem proti trojancem). Je plačljiv, a po poteku triala, še vedno dela manual scan, upate pa ne dela več automatsko, le "ročno". Itak za spyware za razliko od virusov, ne rabiš nujno aktivno zaščito.
Pri priporočilu firewalla sem mislil comodo personal firewall, ne comodo boclean.
Comodo boclean je zanimiv antispyware/tojan, ki skenira direktno v pomnilniku...
Posnemi si še odličen avg anti-spyware(odličen predvsem proti trojancem). Je plačljiv, a po poteku triala, še vedno dela manual scan, upate pa ne dela več automatsko, le "ročno". Itak za spyware za razliko od virusov, ne rabiš nujno aktivno zaščito.
Ok, sam potrdilo se rabim d se ne to kej kriza z antivirusom....kr enkat vem d sm mev dva gor ) in vsi veste najbrs kaj se pol zgodi....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trojanski konj help!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 2586 (2259) | Izi |
» | Kako odstraniti Winload.exe...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2500 (2240) | vratar |
» | Nasvet za dober anti-spyware, anti pop-upsOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1158) | jan01 |
» | proces prekine internetno povezavoOddelek: Pomoč in nasveti | 1006 (948) | ffka |
» | kako se znebim trojancaOddelek: Informacijska varnost | 1864 (1676) | jan01 |