Forum » Pomoč in nasveti » services.exe 100% CPU usage??? HELP
services.exe 100% CPU usage??? HELP
Lukaaa ::
Lep pozdrav!
Pred 2 dnevoma mi je začel PC zelo počasi delovati. Nato sem pogledal procese v task managarju in našel da proces services.exe "porablja" 50-100% in zato računalnik zelo počasi delujo. Prosim da poveste odgovore kako se tega znebiti! Enkat sem že imel to in sem se tega rešil zdaj pa se ne morem.
Hvala za odgovore in lep pozdrav
Luka
Pred 2 dnevoma mi je začel PC zelo počasi delovati. Nato sem pogledal procese v task managarju in našel da proces services.exe "porablja" 50-100% in zato računalnik zelo počasi delujo. Prosim da poveste odgovore kako se tega znebiti! Enkat sem že imel to in sem se tega rešil zdaj pa se ne morem.
Hvala za odgovore in lep pozdrav
Luka
jan01 ::
S process explorerjem lahko natančno vidiš kateri skupek servicesov je odgovoren za veliko uporabo svchosta(jih je več)
Največkrat teži service help and support. V start->run vpiši services.msc, poišči help and support, ga daj na disable in ga ustavi.
Največkrat teži service help and support. V start->run vpiši services.msc, poišči help and support, ga daj na disable in ga ustavi.
Lukaaa ::
Hvala Jan zelo dober program Process Explorer. Zelo mi je pomagal. Problem je izginil. Res šenkat tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exeOddelek: Programska oprema | 4417 (4236) | ABX |
» | Servisi se ne zaženejo, računalnik obstojiOddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1236) | fosil |
» | Pocasen internet - vzrok svchost.exe??Oddelek: Omrežja in internet | 4409 (3440) | residual |
» | Kar naenkrat proces "SYSTEM" porabi skoraj ves CPUOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (971) | primzx |
» | barve v process explorerjuOddelek: Operacijski sistemi | 1612 (1495) | veteran |