Forum » Kaj kupiti » Kje v Sloveniji kupiti/dobiti vijake, prevlečene z gumo za trde diske? Ali pa predlagajte alternativno rešitev - HVALA!
Kje v Sloveniji kupiti/dobiti vijake, prevlečene z gumo za trde diske? Ali pa predlagajte alternativno rešitev - HVALA!
opeter ::
Torej, kot se že naslov glasi:
Kje v Sloveniji kupiti/dobiti vijake za trde diske, prevlečene z gumo?
Nekaj takega sem imel v mislih: FrozenCPU
Ali pa poznate kako alternativo?
V glavnem rabim rešitev, da mi ohišje ne bo vibriralo...
Vnaprej hvala za vse odogovore!
Kje v Sloveniji kupiti/dobiti vijake za trde diske, prevlečene z gumo?
Nekaj takega sem imel v mislih: FrozenCPU
Ali pa poznate kako alternativo?
V glavnem rabim rešitev, da mi ohišje ne bo vibriralo...
Vnaprej hvala za vse odogovore!
- spremenil: opeter ()
DJ MartiNi ::
Tukaj malo poglej.
Ryzen 7 7700/ASRock B650 LiveMixer/2x16GB G.Skill Ripjaws S5 5200/RX 5700 XT
Ryzen 5 5600/ASRock B550 PG Velocita/2x16GB G.Skill Ripjaws V 3600/R9 270X
Phenom II X3 720BE/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/HD 3300
Ryzen 5 5600/ASRock B550 PG Velocita/2x16GB G.Skill Ripjaws V 3600/R9 270X
Phenom II X3 720BE/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/HD 3300
Hmm... kje se dobi pa takšna guma?
Tudi sam sem imel podobno idejo, da bi neko gumijasto cev odrezal na koščke (1 mm ali kaj podobnega), samo pa ne vem, kje bi se dalo dobiti kaj takega.
Kak Merkur, OBI ipd.?
Tudi sam sem imel podobno idejo, da bi neko gumijasto cev odrezal na koščke (1 mm ali kaj podobnega), samo pa ne vem, kje bi se dalo dobiti kaj takega.
Kak Merkur, OBI ipd.?
icko ::
V bauhausu poglej pri tesnilih... važno je da luknja ni prevelika glede na deblo vijaka. Lahko daš tudi dva tesnila če je en pretanek...
Dvomim pa da ti bo to kaj veliko ublažilo treslaje. Najboljši sistem imajo starejši multi cd predvajalniki za v avto kjer je vse obešeno na male vzmeti.
Tudi sam sem že z vibracijami uničil laptop in par hd jev. Pri uporabi laptopa med vožnjo nimam teorije kako ustaviti tresljaje.
Bo izgleda kar treba odpret denarnico in si omisliti kakšen panasonicov tough book. Upam da bo potem ok.
lp
Dvomim pa da ti bo to kaj veliko ublažilo treslaje. Najboljši sistem imajo starejši multi cd predvajalniki za v avto kjer je vse obešeno na male vzmeti.
Tudi sam sem že z vibracijami uničil laptop in par hd jev. Pri uporabi laptopa med vožnjo nimam teorije kako ustaviti tresljaje.
Bo izgleda kar treba odpret denarnico in si omisliti kakšen panasonicov tough book. Upam da bo potem ok.
lp
Hvala za vse dosedanje odogovore.
Bom šel po šihtu v Merkur, pa bomo videli, kaj se dobi.
LP
Bom šel po šihtu v Merkur, pa bomo videli, kaj se dobi.
LP
Calligula ::
icko Tough booki so dragi. Pocasi si bos itak lahko omislil solid state disk. Cene padajo.
frulz ::
Da ne bom odpiral nove teme - ko že govorimo o vijakih - me zanima, kje kupujete vijačni material in drug montažni drobiž, ki pride v poštev, če kaj dosti šariš po drobovju računalnikov. Predvsem sem že večkrat neuspešno iskal montažne elemente (vijake) za pritrditev matične plošče v ohišje.
Hvaležen bom za vsak predlog!
Hvaležen bom za vsak predlog!
Kibby ::
Na nekaterih tujih straneh sem bral da tale zalman baje odlicno deluje oz. utisa diske... baje da bi naj delal "čudesa" z raptorji... ima kdo v slo kake izkusnje z njim nasplosno in z njim in raptorji? LP
trek@s ::
Tako ja. Jaz sem disk vpel na gumice z vseh 8 vogalov v ohišje. Disk je zelo tišji, poleg tega pa lahko nosim kišto okoli ne da bi se bal, da bo disk kam udaril. Kvečjemu gumice dobro ublažijo sunke, če npr. po pomoti udariš v ohišje ali kaj podobnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na kak način pritrditi ATX matično na lesen podstavek?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2004 (1585) | šajtrga |
» | Hlajenje vrmjev na grafičniOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3107 (2807) | DejaVu |
» | Doma prirejeno ohišje za učinkovitejše zračno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2522 (1857) | Racko |
» | Chieftec "problem"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1538) | ferjan |
» | Pleksi okno v straniciOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1959 (1424) | Boeing |