Forum » Operacijski sistemi » Notesnik Acer in XP
Notesnik Acer in XP
YZY ::
Pozdravljeni
Imam notesnik Acer aspire 9413zwsmi in na njem naloženo Visto. Poleg je bil DVD z Visto in verjetno vsemi driverji. Na novo sem instaliral XPje pa mi manjka kup driverjev. S tistega DVDja ki je bil poleg ne gre. Na njihovi strani najdem driverje za XP samo za serijo 9410.
Kje naj jih najdem?
Imam notesnik Acer aspire 9413zwsmi in na njem naloženo Visto. Poleg je bil DVD z Visto in verjetno vsemi driverji. Na novo sem instaliral XPje pa mi manjka kup driverjev. S tistega DVDja ki je bil poleg ne gre. Na njihovi strani najdem driverje za XP samo za serijo 9410.
Kje naj jih najdem?
c00L3r ::
Imam Aspire 5112WLMI+, kar pomeni serija 5110. Predvidevam, da gre pri tvojem 9413zwsmi za 9410 serijo. Tako da so to pravi gonilniki. Včasih se zna zgodit, da bodo dvojni gonilniki za kakšno napravo (npr. wirelles ali pa modem), potem moraš pač preverit/preizkusit katero imaš v točno tvojem modelu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik Acer 7736ZGOddelek: Pomoč in nasveti | 2855 (2467) | tomcat14 |
» | Prenosnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 3091 (2856) | DeeCoy |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10602 (4590) | amigo_no1 |
» | Poslovenjenje VIsteOddelek: Pomoč in nasveti | 958 (842) | fortunanto |
» | Kaj takega pa še ne - irc kriv za anomalije grafikeOddelek: Zvok in slika | 1180 (905) | V-i-p |