Forum » Pomoč in nasveti » Problem z mrežno kartico
Problem z mrežno kartico
erik21 ::
Pzdravljeni. Kupil sem mrežno kartico Sweex LC001, vendar nikjer ne najdem driverjev za Windows XP. Mi lahko kdo pomaga?
StajercSSS ::
Jaz sem dobil disketo poleg,pa je sploh nisem rabil,ker so se sami namestili,ko se je winws zagnal.. Itaq pa nimam disketnega,pa nit za XP niso bli gor gonilnilki..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
AlesC ::
http://www.sweex.com/service.php?sectie...
Drugač pa ponavad driverji za win2000 tud grabijo na xp-jih pa probi za 2000 poiskat.
Drugač pa ponavad driverji za win2000 tud grabijo na xp-jih pa probi za 2000 poiskat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AlesC ()
Nesta ::
Pri meni je pa problem ko mi je crknila mrena kartica (strela). Potem sem od frenda dobil drugo za nedolocen cas. Sedaj sem kupil svojo in ne dela. Tista od kolega je delala potem pa tudi ne vec. V safe mode sem opazil v Device Managerju da XP pustije gonilnike prejšnjih mrežnih kartic, vendar jih ne morem odstranit ?!?!
Kaksno pomoč prosim.
Hvala :)
Kaksno pomoč prosim.
Hvala :)
Nesta ::
Problem je v tem da se mrežna instalira, ampak ne dobit IPja... Pri prejsnji mrežni karitic je delalo, potem pa tudi ne več.
Testirano na 3 mrežnih karticah...
Testirano na 3 mrežnih karticah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mrežna kartica-driverjiOddelek: Strojna oprema | 4182 (3988) | bluefish |
» | internet na windows 98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1236) | Gionni |
» | za ceno starega PCja, profi router/ m0n0wall projectOddelek: Omrežja in internet | 2000 (1637) | Tomay |
» | Prepustnost mrežne kartice komaj 1000 kb/sOddelek: Omrežja in internet | 987 (987) | Azrael |
» | Mreža, master browser in problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1661 (1497) | lojze_car |