» »

Paypal limitiran racun

Paypal limitiran racun

planetparty ::

3 dni nazaj so mi limitirali avstrijski paypal, potem ko sem prejel nakazilo 450$. Poslal sem jim vso zahtevano gradivo, razlozil, zakaj imam avstrijski racun (imam tudi potrjen slo racun), zdaj na koncu so se zahtevali, da pojasnim namen nakazila, vendar mi ze 2 dni ne odgovarjajo.

Imam se e-gold in moneybookers. Mislim, da je bila to moja zadnja uporaba paypala. Kak je pri teh 2?

Zdi se mi zelo čudno, da moram prosijačit za lasten denar. Kajnaj naredim?
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory

mspiller ::

Pomagati ti zal ne morem. Lahko te pa usmerim na paypalsucks. Tuki lahko preberes, kaj so ljudje naredili ob podobnih situacij, ter kako potencialno resiti zadevo ( frozen accounts). Imas tudi faq z neuradnimi telefonskimi stevilkami PayPal-a. Predlagam se, da si omislis VOIP telefon, ker drugace bodo racuni ogromni. Po izkusnjah drugih se lahko zadeva zavlece tudi kake pol leta pa tam do neskoncnosti. Lahko pa bodo enostavno "samo" vrnili denar tistemu, ki ti je nakazal denar (ce si nekomu recimo nekaj prodal).

Hvala za odgovor. Sem jih uspel prepricati da so mi odstranili limitacijo in denar sem dobil nazaj. Naslednji dan pa novo presenecenje. 8-O Zacasno so mi odvzeli denar, dobil sem pa tudi mail od osebe, ki je kupila produkt (v tem primeru storitev). Trdi, da ona tega ni kupila. WTF?!;((

Torej, kaj naj naredim? Sem takoj odgovoril in tej osebi in paypalu, nobenega odziva ne vidim pa je že pol dneva mimo. Izgubil bom denar, storitev pa mi itak ne more vrniti? Nimam nobenega dokaza, edino ce se da dobiti log iz msn pogovora od msn suporta. Tam sva se zmenila za to ceno ect., ampak žal nisem mel vklopljene možnosti sranjevanja logov;((

Gandalfar ::

msn support ti ne bo dal logov;

pol dneva pa naceloma ni nic za firmo; bodi vesel, ce dobis odgovore v roku 1-2 dni (moras razumet da support delajo v drugi casovni coni)

Hvala za odgovor. Sem jih uspel prepricati da so mi odstranili limitacijo in denar sem dobil nazaj. Naslednji dan pa novo presenecenje. 8-O Zacasno so mi odvzeli denar, dobil sem pa tudi mail od osebe, ki je kupila produkt (v tem primeru storitev). Trdi, da ona tega ni kupila. WTF?!;((
Kako je pa denar prisel na racun? Bozicek? Ne bi se cudil, ce bi te ta oseba v osnovi prijavila na PayPal. Namrec ljudje nakazejo denar, potem ko jim ti posljes zadevo, prijavo na paypal, da niso dobili ustrezne zadeve. Paypal jim potem brez cesarkoli vrne denar. Ti si pa ob produkt in denar. Ker gre pa za storitev, jim pa se tracking numberja ne mores predloziti kot dokaz. Po moje si spusil ta denar in bo sel nazaj v roke kupcu.

Skoda, ker nisi malo bolj prebral linke. Ker se je ze ljudem to dogajalo. Kar bi moral narediti je takoj dvigniti denar in zapreti racun ( zato).

Ja kako bi pa dvignil denar, ce je nepotrjen avstrijski racun? Jim #(&$%&" vse pospisku! Cloveka &$$#%/ v glavo in zdaj moram gnjaviti za lasten fer dobljen denar. Zdaj se ta oseba izgovarja da ni vedela za placilo, ces da je nekdo drug placal. Enostavno ne morem verjet.

scala ::

Pri tej izkušnji ti ne morem dosti pomagati, imel pa sem podoben primer pri registraciji plačilne kartice, ki so mi jo blokirali. Poslal sem jim vse dokumente 2x, zahtevali so celo fotokopijo kartice, kar se mi zdelo pametno pošiljati. 1x so rekli da niso prejeli dokumentacije, 1x pa so rekli, da dokumenti niso vidni, da je slaba kopija.

Sem obupal in sem dal napraviti novo kartico. Skratka moje mnenje - ko jih rabiš ne boš kaj prida dobil od njih. Vse kar dela avtomatsko pa tako vemo, da jim kar dobro gre.
Najprej PC, potem pa miza...

Mislim, da sem izgubil tako storitev kot tudi denar. Enostavno povedano sramota! Paypal se ne odziva na maile, ko pa se odzove dobim copy/paste odgovor. Ali je to normalo? Je to ustaljena praksa?
450$ le ni tako malo denarja.

Kupec je pac zatezil, da on ni placal te storitve, da je bil neautoriziran nakup. Najverjetneje je zdaj sinko vse srecen, da me je ogoljufal, medtem pa ga starši branijo.

Gandalfar ::

bi rekel, da je to kar normalno ce delas tako kot ti (bancni racun v tuji drzavi, ipd.)

In kak bi naj delal drugace, ce pa p%&/%$%& paypal ne podpira Slovenije? Vzeli so denar, izgubil storitev, prav prijeten obcutek;((.

Saj jim niti ne mores pojasniti zadeve, ko pa posiljajo back neke random bot genereirane maile. Poslal sem mail kupcu, sem se mu zahvalil za "postenost" in sem mu jasno dal vedeti, da zahtevam svojo storitev nazaj. Kakor-koli se smesno slisi, ne bom dovolil, da se dela norega in na ta racun dobi zastojn storitev.

OldSkul ::

Sej zdaj lahko prejemaš denar. Sicer le na kreditno sm vseen:D

Torej lahko prodajam prek slo accounta8-O ?

komar ::

Kaj pa če ni bil zadovoljen s tvojo storitev.

Evo, to mi je napisal:

As I told you before - I have no idea who you are, or what gold you are talking about. I am just an innocent third party whose bank account paid for some gold you sold to someone else.

When I first contacted you, you gave me the email address of someone else you were dealing with. So that is the person who scammed you. You should follow through with PayPal or the police them prosecuted.

Sorry, but I don;t know what else to tell you. I'll be happy to explain my side to PayPal or any police agency if that will help you.

Prodal sem mu pa pac virtualni denar.

LjubimPeezde ::

lol

Uff, precej si mi pomagal.:\

LjubimPeezde ::

Hecno se mi zdi. Še posebej tole:
Prodal sem mu pa pac virtualni denar.

A k storitvam se prišteva tudi prodaja virtualnega denarja? Hvala za razsvetljenje:\

Realnost pa tako: mislim da nimaš kaj dosti za storiti. Na žalost. Se bo treba sprijazniti da si ostal brez virtualnega in brez pravega denarja

Zgodovina sprememb…

Jah sedaj pa ti isto naredi. Reci da ti je ta osebek ukradel denar. To pa prijavi kar na tisto online igro katero igras. Ce je prodaja virtualnega denarja prepovedana si pa lahko zmislis, da ti je nekdo ukradel account. Seveda pa je odvisno kako sta taksno transakcijo izvedla. Mozno da ga celo banajo pa bo zgubil svoj ta pravi denar, ki ga je dal za igro.

[SkA] ::

Po možnosti si prodajal virtualni denar za igro, v kateri slednje ni dovoljeno početje in te je kupec rojalno zajebal nazaj. Bo tako?

Uros!no ::

Nekaj podobnega se mi je zgodilo pri Moneybookers. 3 mesce nazaj sem na kartico (Visa) nakazal 200€, ki jih nisem nikoli prejel.
Nazadnje sem jim poslal mail s fotokopijo transakcij. Vse kar mi ostane je čakanje.
Škoda, ker imam na računu še precej € in jih nekako ne upam nakazati.

Skratka, sranje :D

NA ta denar lahko pozabis, ti poveme ze v naprej. Ce jim pošlješ mail dobivas copy/paste odgovore.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (končno) podpira nakazila v Slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
7316977 (9298) techfreak :)
»

Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8517975 (11064) techfreak :)
»

Ali PayPal krade?

Oddelek: Omrežja in internet
92243 (1739) kmetek
»

"money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6212836 (10502) Tody
»

Paypal!

Oddelek: Omrežja in internet
122235 (1931) marS

Več podobnih tem