Forum » Pomoč in nasveti » TV tuner problem
TV tuner problem
e-razer ::
Pozdrav!
Ob inštalaciji Geniusovega tv tunerja Video Winder III PRO se mi pojavlja problem. In sicer gre za to, da ko napravo priklopim in jo Win XP najde jo zazna kot Multimedia Controller. Do sem vse lepo in prav. Nato z priloženih CD driverjev inštaliram driverje in namesto Video Wonder III PRO WDM video capture in Video Wonder III PRO Tvtuner mi stvar zazna le kot FlyTV 34. To me sicer nebi nič motilo, a ko hočem zagnati program mi javi napako, ki jo prilagam spodaj v sliki. Ali ima kdo kakršenkoli trik/nasvet/idejo kaj mi je storiti. Do zdaj sem poskušal dve vrsti driverjev 3.25 in 20.47 ki sem ju našel na internetu in obe zgodbi se končata isto...
Še tole:
Moj sistem:
ASUS a7n8x deluxe matična, GeForce AGP fx5600xt grafična, 512 ram,...
Zahtevan sistem: zahteva VGA? grafično kartico? ali je to morda problem???
Že vnaprej hvala za kakršenkoli odgovor!
Lep Pozdrav
e-razer
[slika kode napake je priložena]
Ob inštalaciji Geniusovega tv tunerja Video Winder III PRO se mi pojavlja problem. In sicer gre za to, da ko napravo priklopim in jo Win XP najde jo zazna kot Multimedia Controller. Do sem vse lepo in prav. Nato z priloženih CD driverjev inštaliram driverje in namesto Video Wonder III PRO WDM video capture in Video Wonder III PRO Tvtuner mi stvar zazna le kot FlyTV 34. To me sicer nebi nič motilo, a ko hočem zagnati program mi javi napako, ki jo prilagam spodaj v sliki. Ali ima kdo kakršenkoli trik/nasvet/idejo kaj mi je storiti. Do zdaj sem poskušal dve vrsti driverjev 3.25 in 20.47 ki sem ju našel na internetu in obe zgodbi se končata isto...
Še tole:
Moj sistem:
ASUS a7n8x deluxe matična, GeForce AGP fx5600xt grafična, 512 ram,...
Zahtevan sistem: zahteva VGA? grafično kartico? ali je to morda problem???
Že vnaprej hvala za kakršenkoli odgovor!
Lep Pozdrav
e-razer
[slika kode napake je priložena]
- spremenil: e-razer ()
e-razer ::
Stari svaka čast, to je to! Zdj dela
Hm, nevem za to HDTV aplikacijo sploh kaj sploh je? Če mal razložiš bi ti lažje povedal... Drugače sem tuner dobil zastonj od kolega.
Hm, nevem za to HDTV aplikacijo sploh kaj sploh je? Če mal razložiš bi ti lažje povedal... Drugače sem tuner dobil zastonj od kolega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejsi racunalnik - agp graficna?Oddelek: Kaj kupiti | 1204 (1032) | bajsibajsi |
» | Bios Reset In Ostale NadležnostiOddelek: Pomoč in nasveti | 831 (733) | Pyr0Beast |
» | Slo-Tech NEST 06 slikeOddelek: Slo-Tech | 8202 (4451) | Good Guy |
» | V čem je problem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1757 (1639) | andrej_brucek |
» | Kateri program za zajemanje TV na pc-ju?Oddelek: Zvok in slika | 2178 (2027) | waters |