» »

Test drive unlimited-zkai....???

Test drive unlimited-zkai....???

cvilimen123 ::

Zdravo:

Mene pa zanima zakai ko grem v igrco (test drive unlimited) začnem igrat in začnem slika se kr neki spreminjat in igrca štekat ful razn čez neki caita pa neha štekat pa lhka igram. Ampak v bistumi zdei ko zaženem igrco grem igrat šteka in se mi komp kr na enkat resetera dei pa ne wem zakai ko pa se komp spet pržge in začne nalagat omizje mi pa izpiše da se je sistem obnovil po hudi sistemski napaki zei pa ne wem kai nei nardim pa kai ie narobe ????:'( :(
  • zaklenil: Tilen ()

LjubimPeezde ::

ufff...
0:) to bo pa težko kaj razbrat ven

cvilimen123 ::

Ja pač k grem v špil mi šteka k neki časa igram bl ne igram v tistem štekanju mi pa komp sam resetera k grem pol na svoiga uporabnika mi pa izpiše da se je sistem obnovil po hudi sistemski napaki in to mi zei zmer nardi k igram....

bluefish ::

preden ti bo kdo pomagal, začni uporabljati vsaj osnove slovnice tj. velika začetnica, pika, VEJICA,...

gkovac ::

popravi OBA posta (slovnica in besede), drugače bom zadevo zbrisal.
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

Urc ::

A to se ti samo v tej igri dogaja ?

Meizu ::

Jooj, pa jest tudi to tko sovrrražm (pr mojih frendih tudi), tele fore - svoiga, moiga, zakai, ne wem, ampaq. To je javni forum, ne pa kakšno semenišče. Dajte pisat, normalno, no. svoJega, moJega, zakaJ, ne Vem, ampaK. Prosim.

No, zdej pa k problemu. Nabavi nov hladilnik na grafi (nekaj v tej smeri), saj se ti grafa očitno pregreva, če trdiš, da ti nonstop zmrzuje.

dzinks63 ::

:)) Napiši malo kakšen sistem imaš, je sploh dovolj zmogljiva zadeva, da ti poganja TDU, ohišje,ventilatorji, temperature, je kaj navito, kdaj si nazadnje sčistil notranjost računalnika, sploh hladilnike na CPU in GPU, ti windovsi in programi ter ostale igrice delujejo gladko , na kakšnih natavitvah igraš, pa še kakšen uporaben podatek podaj,....

cvilimen123 ::

Ja najprej se opravičujem.Am sistem je tak da, sm tri dni nazaj menjal grafično kartico, pa ram.Grafično imam zdaj GeForce 7600 gs, rama pa imam 1gb.na začetku mi je igrica lepo delala zdaj pa tko kot sem že povedal.Vedno ko grem v igrico, in začnem igrat mi zelo šteka, nato se pa računalnik iz nenada resetera.Zdai pa ne vem zakai.Vedno ko se prijavim na svoj uporabnik na račnulniku, mi izpiše 'računalnik se je obnovil po hudi sistemski napaki'.Zdai pa ne vem, navitga nimam nič.Tako da ne vem kai bi lahko bilo.Sm si dobil tudi drugo verzijo igrice samo je še vedno isto zdai pa ne vem kai?

cvilimen123 ::

Da druge igrice mi delujejo normalno.Igram na 800x600 in na 'medium'(detajli).Tako da zdai res ne wem sm si hotu omislit kakšn program za ventilatorje ampak ga ne znam uporabljati.

cvilimen123 ::

Aha, pa še izpiše mi : 'invalid boot' nekai podobnega.Potem pa še nekaj o novem boot-u ki ga nei bi bral ali nekai podobnega iz : C/Windows/, nekaj podbnega.

cvilimen123 ::

Ali lahko kdo pomaga?

PINki ::

mozno tut da ti CPU pregori pa se resetera...drgac ce pa pravis neka huda sistemska napaka...mogoce repair windowsov pomoje:\

dzinks63 ::

:)) Zdaj če ti v windowsih in drugje dela OK, potem probaj prvo original igro dobit , pa boš potem videl če je OK. Preko daemon toolsa ni vedno vse ziher, lahko da se ti je kar žaštrikalo po mašini, mogoče celo kaki virusi, al pa kaj druga,... Če ne bo nič pomagal, pa bo potrebna kar nova instalacija windowsov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

cvilimen123 ::

A pa je mogoče če je to program za ventilatorje?Mam asus smrt doctor k ga ponovno ne znam uporabljat, zdaj pa sm neki premiku, zdei pa ne wem a sm lhka kei zasral zdaj pa če je kakšn ki je pri volji za to da bi mi8 pomagu preko msn-ja uspposobit ta program da bi videl temparatura graffike, ter da bi lahko usposobu program da bi ventilatorji delal z vso močjo.A je kakšen za pomagat????

Azrael ::

Zelo bi pomagal, če ne bi tako skopo opisal težave: Za drugio težavo ne vem ali ima sploh zvezo s prvo.

Napiši po korakih:
-moj HW je, uporabljam OS (najbrž Windows XP)
- problem je (opiši podrobno po alinejah!)
- do sedaj sem storil, poskusil...
...

Skratka čim več informacij, vsekakor jasno in nedvoumno zapisano. Tole je forum in sporočila v stilu irca, sms in ostalih instant zadev res niso na mestu. Iz njih ni možno razbrati kaj hočeš povedati, vprašati.

Potrudi se jasno opisat problem, na tvoj zadnji post tak kot je , ni možno odgovoriti, saj nima ne repa ne glave.
Nekoč je bil Slo-tech.

cvilimen123 ::

Napiši po korakih:
-'moj HW je' tega ne razumem kai si mislil, uporabljam Windows XP, problem je v tem ko vstopimv igrico, mi zelo šteka, nato se računalnik iz nenada resetira , po tem mi napiše da se je računalnik obnovil po hudi sistemski napaki.to se mi vedno dogaja.Pred časom sem dobil ge force 7600 gs in 1gb ram-a.imam tudi program 'asus smart doctor' s katerim ne znam upravljati, in bi rad da mi kdo to pokaže da bi probal če se pregreva grafična.Poskusil sem to da sem poklical tja ker sem dobil računalnik, grafično, ram...itd.vprašal sem jih za kaj bi lahko šlo povedali so mi da nai bi bilo nekai narobe z igrico.Nato sem poskusil še eno drugo verzijo te igrice in je bilo isto.Ko sem pa kasneje še enkat šel igrat se mi je zgodilo isto z izjemo da se mi je ob zagonu računalnika izpisalo: da je boot napačen ali nekaj podobnega.Zdai pa ne wem kai bi lahko bilo krivo za to???

LjubimPeezde ::

-'moj HW je' tega ne razumem

Kakšno strojno opremo imaš (procesor,grafična...)>:D

Meizu ::

dej, prosim ne piši "kai, zakai povei, ne wem" no. Ker mi prav slabo rata ko to berem, in ti iz principa ravno zaradi tega ne bom pomagal.

cvilimen123 ::

Grafična je: GeForce 7600 gs.1gb ram-a.Za procesor pa n wem točn.

Meizu ::

Ja ni čudno, da ti igra šteka, če maš pa neko low-end grafo. Dodaj malo cvenka in kupi vsaj 7950GT/X1950Pro (nekaj v tej rangi vsaj).

bluefish ::

hja, ne vem, ali je za probleme kriva grafična. Meni je namreč stvar delovala normalno na 6600GT.

Meizu ::

Hja kokr kje. Vedi, da ima 7600GS GDDR2 memorijo, 6600GT pa GDDR3, pa še je teh malenkosti...

Urc ::

Jaz sem igral tole igro še s 5700 Ultro, 6600 GT, nazadnje 7600 GT. Na vseh je delalo tekoče, z zmeraj več detajli in več fpsji :)

Poskusi uporabit patch če ga nisi že... KLIK

cvilimen123 ::

Ja pa fora je v tem da je na začetku čist vse v izi pa ful lepo delal.Zdaj pa ne ga pa kr neki jebe pa ko prižgem računalnik mi napiše: 'invalid boot' drgač sm lahke mel na 1024x.... zdei mam pa 800x... pa na medium detajle.

Urc ::

Povej vsaj kiro verzijo maš: iz trgovine ali travnika.

John Abruzzi ::

OMFG kakšni mongoloidi ste tle, človk rab nasvet vi ga pa napadate da ne zna pisat.:\

Meizu ::

Ja P***a, če pa to ni noben način pisnega izražanja no. To "zdei, kasnei, povei" se mi zdi tako otročje, da nevem a je lahko sploh kej še bolj. Še roptuljica za dojenčke je manj otročja od tega.

Gecy ::

Jaz imam tudi to grafično, pa mi v xp-jih čist normalno dela. Tko, da ni problem v grafični(pomojem)...
>>>>...By me...<<<<

cvilimen123 ::

ja ni original...

Gecy ::

Sej moja tut ni. pa igram na 1280x960, hi-res.
>>>>...By me...<<<<

StajercSSS ::

haha,še en ki ma to zanič grafo.. :\
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Azrael ::

>ko prižgem računalnik mi napiše: 'invalid boot'

Sedaj razčistimo, kdaj se pojavi to obvestilo. Preden se pojavi na monitorju spodnja slika ali po njej?
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Azrael ()

Tilen ::

ja ni original...

Lep dan še naprej.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

sestava računalnika ter grafična

Oddelek: Kaj kupiti
192301 (2130) BorutK-73
»

PSP(Nimam Pojma) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
11211235 (9973) ZaOstali
»

Kar naenkrat imam le še 256 MB RAMa

Oddelek: Pomoč in nasveti
10968 (763) G-man
»

Kaj nardit s PC-jem??

Oddelek: Pomoč in nasveti
131040 (806) Grizi
»

zagon windowsow-kako...?

Oddelek: Pomoč in nasveti
91058 (918) miki16

Več podobnih tem