Forum » Strojna oprema » DVI/VGA
DVI/VGA
DavidR ::
Imam LCD monitor Samsung 720N Syncmaster ki nima DVI priključka. Zdaj pa imam grafično kartico Leadtek Geforce 8800gtx ki ima dvi izhod. Videl sem, da obstajajo priključki ki spremenijo dvi v vga, vendar ne vem kateri je pravi, oz. če je vseeno kaj imaš.
npr.: http://www.mimovrste.com/artikel/232001...
npr.: http://www.mimovrste.com/artikel/232001...
ender ::
Ni važno, katerega kupiš, samo najprej poglej v škatle, ki si jih dobil z računalnikom ali grafično kartico, da nimaš že notri pretvornika.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Marabela ::
Kaj pa pravite na tole?
acer 24"
Edina stvar, ki me zmoti je ta, da nima dvi vhoda in usbjev - kot imajo ostali. Vendar, ali to potrebujem? Je slika slaba če imaš na vga vhodu, namesto dvi?
Graficno imam Geforce 6150, ki ima oba vhoda...gledal pa bi gor tudi tv (t2) prek tv kartice. Ima ta dvi kej veze in a je ta monitor dober nakup - imel bi ga pa vsaj 3-5let?
hvala
acer 24"
Edina stvar, ki me zmoti je ta, da nima dvi vhoda in usbjev - kot imajo ostali. Vendar, ali to potrebujem? Je slika slaba če imaš na vga vhodu, namesto dvi?
Graficno imam Geforce 6150, ki ima oba vhoda...gledal pa bi gor tudi tv (t2) prek tv kartice. Ima ta dvi kej veze in a je ta monitor dober nakup - imel bi ga pa vsaj 3-5let?
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Marabela ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7055 (6307) | Janac |
» | Nov računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1732 (1503) | Marilyn |
» | Monitor ne zazna Grafične kartice !Oddelek: Pomoč in nasveti | 2842 (2453) | Siddh |
» | Nekompatibilnost računalniškega zaslona in grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1236 (1092) | Opkow |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4538 (4387) | Saladin |