Forum » Kaj kupiti » katera kamera za analizo hitrih posnetkov??
katera kamera za analizo hitrih posnetkov??
emc2 ::
Rabim nasvet.. in sicer:
Kupujem kamero za snemanje športnih aktivnosti. Ubistvu za analizo gibanja športnikov (tenis, smučanje, golf..), te posnetke bom kasneje gledal in analiziral v posebnem softweru zato me ji najbolj važna čim večja kvaliteta počasnega posnetka (ostrina in čim več frame-ov). Ostale stvari kot so recimo zvok, zoom, bliskavica, touch screen.... to mi sploh ni pomembno.
Sem slišal da najnovejše (high-definition kamere) niso tako dobre za slow motion, baje so najboljše miniDV.??
Hvala lp
Kupujem kamero za snemanje športnih aktivnosti. Ubistvu za analizo gibanja športnikov (tenis, smučanje, golf..), te posnetke bom kasneje gledal in analiziral v posebnem softweru zato me ji najbolj važna čim večja kvaliteta počasnega posnetka (ostrina in čim več frame-ov). Ostale stvari kot so recimo zvok, zoom, bliskavica, touch screen.... to mi sploh ni pomembno.
Sem slišal da najnovejše (high-definition kamere) niso tako dobre za slow motion, baje so najboljše miniDV.??
Hvala lp
5er--> ::
Tole sem našel:
Primer cenejše/starejše NTSC varjante: JVC GR-DVL9500U
Nova igračka, ki ima za svoje funkcije baje kar sprejemljivo ceno: Sony HVR-V1P HDV Camera
-200 frames per second: that’s the “smooth slow motion capture” speed of Sony’s rather affordable HVR-V1P HDV camera.
Primer cenejše/starejše NTSC varjante: JVC GR-DVL9500U
Nova igračka, ki ima za svoje funkcije baje kar sprejemljivo ceno: Sony HVR-V1P HDV Camera
-200 frames per second: that’s the “smooth slow motion capture” speed of Sony’s rather affordable HVR-V1P HDV camera.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slow motionOddelek: Zvok in slika | 752 (573) | AndrejS |
» | Gopro hero 3 black slowmotionOddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1462) | kurjač |
» | Kateri fotoaparat za snemanje videa tekačevOddelek: Kaj kupiti | 2515 (2274) | bdoxx |
» | S kakšno hitrostjo sprejemajo naše oči sliko ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11940 (10567) | krneki0001 |
» | Digitalna kamera višjega rangaOddelek: Kaj kupiti | 1679 (1532) | Fanicker |