Forum » Omrežja in internet » proxy v hiši???
proxy v hiši???
e.r.c. ::
no tkole je...da najprej obrazložim situacijo
doma mam en serverček...tko, diskovnega prostora precej!!!
Vse kar pride v hišo ali gre vn iz hiše gre prek tega računalnika....in sm razmišlov, bi se dal nardit, da bi se na temu računalniku postavl nekej takga, da bi si računalnik nekak shranjeval vse fajle k pridejo not iz interneta.....tko nekak: js pogooglam ene par slikc....in se te slikce shranjo na računalnik....in k bo kdo drug googlov glih te slikce, nebo porabljov internetne povezave za te stvari ampak jih bo enostavno potegnil iz tega računalnika....
...ok, nekak fantaziram mal...sam če je pa možn to izvedt, bi pa rd da mi kdo pove....da nebom živel v sanjah, nej me en postav na realna tla
že v naprej hvala za odgovore...takšne in drugačne!
doma mam en serverček...tko, diskovnega prostora precej!!!
Vse kar pride v hišo ali gre vn iz hiše gre prek tega računalnika....in sm razmišlov, bi se dal nardit, da bi se na temu računalniku postavl nekej takga, da bi si računalnik nekak shranjeval vse fajle k pridejo not iz interneta.....tko nekak: js pogooglam ene par slikc....in se te slikce shranjo na računalnik....in k bo kdo drug googlov glih te slikce, nebo porabljov internetne povezave za te stvari ampak jih bo enostavno potegnil iz tega računalnika....
...ok, nekak fantaziram mal...sam če je pa možn to izvedt, bi pa rd da mi kdo pove....da nebom živel v sanjah, nej me en postav na realna tla
že v naprej hvala za odgovore...takšne in drugačne!
Mavrik ::
Ja, to je preprosti caching proxy. Kak Squid na linuxu dela to odlično.
The truth is rarely pure and never simple.
Mr.B ::
ISA 2006
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera platišča?Oddelek: Loža | 1741 (1395) | joker16_7 |
» | spam?Oddelek: Pomoč in nasveti | 782 (637) | perci |
» | zvezdice!!Oddelek: Slo-Tech | 1878 (1402) | _Mortal_ |